Calculator/Plancoördinator
Werelds in mens & werk
Bouwkunde
1 dag geleden

Voor een innovatief en sterk groeiend bouwbedrijf in de regio Waalwijk is Werelds per direct op zoek naar een ervaren Calculator / Plancoördinator met een hands-on mentaliteit.

Deze bouwonderneming is gespecialiseerd in de conceptmatige bouw van prefab beton bedrijfshuisvesting. Dit doen ze op basis van turnkey projecten.

De organisatie is zeer informeel, open en innovatief. Ben jij die ervaren en gedreven Calculator / Plancoördinator en lijkt het jou leuk om te werken voor een groeiende en innovatieve organisatie, dan zijn wij op zoek naar jou.

Functieomschrijving

Als Calculator / Plancoördinator word je eerder in het project betrokken dan in de traditionele rol van deze functie. Je wordt verantwoordelijk voor de prijsvorming en de optimalisatie van het ontwerp van een project.

Deze optimalisatie ga je realiseren door te adviseren in de bouwmethode en het te gebruiken materiaal. De werkzaamheden als Calculator / Plancoördinator worden verricht vanaf de initiatieffase tot en met de opdrachtverstrekking van het project.

 • Je werkt vanuit kantoor, maar bezoekt ook de bouwplaats. Jouw belangrijkste taken als Calculator / Plancoördinator zijn : Verzamelen en analyseren van in- en externe informatie over marktprijzen;
 • Indien nodig selecteer je onderaannemers / leveranciers in de voorfase; Verantwoordelijk voor tijdig ontvangst offertes van de onderaannemers / leveranciers;
 • Opstellen van de totale kostprijsbegroting van een project; Opstellen en aanbieden van de bijbehorende offerte aan de opdrachtgever;
 • Aanpassen van de begroting op basis van veranderingen in een later stadium; Je stelt meer / minderwerk calculaties op als er wijzigingen plaatsvinden;
 • Je bent verantwoordelijk voor de juiste communicatie over de projectgegevens; Je begeleidt de projectleider in de administratie.

  Functie-eisen

 • Voor de functie van Calculator / Plancoördinator voldoe je aan de volgende eisen : HBO Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde;
 • 5 tot 10 jaar ervaring in een vergelijkbare functie; Cijfermatig en bouwfysisch inzicht; Kennis over bouw wettelijke regelgeving;
 • Je bent klant- en resultaatgericht; Daarnaast ben je zelfstandig, maar ook zeker een teamplayer.

  Arbeidsvoorwaarden

  Voor deze uitdagende functie van Calculator / Plancoördinator kom je te werken binnen een toonaangevende en innovatieve bouwonderneming.

  De organisatie is zeer informeel, betrokken, open en geeft haar medewerkers veel verantwoordelijkheden. Je krijgt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  De bouwonderneming biedt daarnaast ook opleidingen en cursussen aan.

  Adviseur

  Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Nout ter Horst via nout.ter.horst werelds.

 • nu document.getElementById('cloakefa3bb34a4ebac39103874b4b95cf729').innerHTML ''; var prefix 'ma' + 'il' + 'to'; var path 'hr' + 'ef' + ' ';
 • var addyefa3bb34a4ebac39103874b4b95cf729 'nout.ter.horst' + ' '; addyefa3bb34a4ebac39103874b4b95cf729 addyefa3bb34a4ebac39103874b4b95cf729 + 'werelds' + '.

  nu'; var addy textefa3bb34a4ebac39103874b4b95cf729 'nout.ter.horst' + ' ' + 'werelds' + '.' + 'nu';document.getElementById('cloakefa3bb34a4ebac39103874b4b95cf729').

  innerHTML + ' '+addy textefa3bb34a4ebac39103874b4b95cf729+'

  of bel 073 - 75 066 17.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier