SAP Basis Consultant
Capgemini Nederland
Utrecht, NL
3 uur geleden

Jouw rol

Voor enkele grote overheidsinstantiees beheren en onderhouden wij vanuit Utrecht verschillende apllicaties. Duizenden medewerkers maken hier dagelijks gebruik van.

Uitval heeft direct grote impact en is ontoelaatbaar.

Voor de practise PBS onderdeel van de business unit Application Development and Management (ADM) zoeken we meerdere SAP Basis consultants die voor langere tijd de kwaliteit en continuïteit van de apllicaties kan bewaken.

Professionals die altijd op scherp staan en in staat zijn snel de oorzaak van verstoringen te vinden en de zaak weer draaiend te krijgen.

Ook als dat na werktijd gebeurt. Je gaat deel uitmaken van een hecht en sterk team en krijgt te maken met een breed scala aan technologieën en tools.

Gevarieerd en belangrijk werk dus op een vaste plek voor klanten waar de IT-lat hoog ligt. Een open, prettige en collegiale cultuur waarin klantgerichtheid, ondernemerschap en eigen initiatief vanzelfsprekend zijn.

Een mooie klus die veel vraagt en daarom ook veel voldoening geeft.

Het profiel

Als SAP Basis consultant beschik je over :

 • Een hbo / academisch denk- en werkniveau
 • Minimaal vier jaar ervaring als SAP Basis consultant
 • Ervaring met project installatie, transitie en transformatie
 • Daarnaast heb je kennis van, en ervaring met het inrichten van SAP on premise en cloud
 • Ervaring met SAP HANA, Fiori / SAP Netweaver Gateway en Business Object
 • Natuurlijk beschik je over een gezonde dosis ambitie en goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Ons aanbod

 • Een vast contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een premievrij pensioen, bonusregeling, 26 vakantiedagen en de optie om dagen bij te kopen.
 • Een zeer flexibele mobiliteitsvergoeding die naar eigen keuze is te besteden : uitkeren, leaseauto en / of een NS business card.
 • All you can train’ onder meer via onze eigen Academy en trainingsfaciliteiten op ons Chateau Les Fontaines’ in Frankrijk.
 • Een professioneel en collegiaal team waaraan je je kennis en vaardigheden kunt slijpen.
 • Als ZZP'er voor ons werken?

  Capgemini biedt ruimte aan flexwerkers die niet in dienst willen komen maar zich wel met ons willen verbinden. Stuur jouw cv naar subcostaffing.bnl capgemini.com

  Over Capgemini

  Capgemini is een van 's werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- outsourcing- en local professional services.

  Met bijna 180.000 medewerkers zijn we actief in meer dan 40 landen over de hele wereld. Met ingrijpende en innovatieve transformaties helpen we onze klanten om hun resultaten en concurrentiepositie fors te verbeteren.

  Daarvoor leveren we een reeks geïntegreerde services die zijn gebaseerd op zeer geavanceerde technologieën en diepgaande domeinkennis.

  Capgemini

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier