Junior uitvoerder
Dura Vermeer
Alphen aan den Rijn, ZH, Netherlands
6 dagen geleden

Ben je klaar voor een carrière als uitvoerder? In Alphen aan den Rijn zoekt Dura Vermeer een uitvoerder wegen die gaat meewerken aan baanbrekende projecten.

Jij denkt mee over duurzaam, digitaal en innovatief bouwen en tegelijkertijd ontwikkel jij je eigen skills. Welkom bij de familie!

Dit wordt je baan

Als junior uitvoerder infra bij Dura Vermeer Infra Regionale Projecten doe je alles tegelijk. Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen.

En dat op één of meerdere infrastructurele projecten. Voor jou geen probleem, want je barst van de energie! Je hebt de dagelijkse leiding en je coördineert partners, onder- en nevenaannemers.

Daarnaast ben je bezig met materiaal en materieel en natuurlijk je personeel. In je dagelijkse werkzaamheden word je ondersteund door een projectstuwer en je rapporteert aan de projectleider of bedrijfsleider.

We vragen je ook mee te denken in de voorbereiding van projecten. Dat betekent dat je je bezig houdt met de planning, waarin je binnen de gestelde tijd en het beschikbare budget blijft.

Hoe complexer of groter het project, hoe gemotiveerder jij bent om er een succes van te maken. Kwaliteit en veiligheid verlies je hierin niet uit het oog, want we werken veilig of we werken niet!

LI -INFRAREGIONALEPROJECTEN

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Je komt te werken bij Dura Vermeer Infra Regionale Projecten in regio Zuid West en gaat werken aan aansprekende projecten.

Denk aan onze bouwteams voor de herinrichting van de Garenmarkt in Leiden of het wegonderhoud in de Krimpenerwaard voor het Hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard.

Je standplaats is op ons regiokantoor in Alphen aan den Rijn en de regio waarin je je begeeft is Zuid-Holland.

Bekijk deze werkmaatschappij

Dit breng jij mee

 • Een afgeronde technische mbo- of hbo-opleiding, bijvoorbeeld Civiele Techniek;
 • Je hebt jouw eerste ervaring met infrastructurele projecten al opgedaan en je wilt je (verder) ontwikkelen als uitvoerder wegen;
 • Je bent flexibel ingesteld, een echte teamspeler en met jouw energie weet je mensen mee te krijgen;
 • Computerskills (Metacom, MS-Office, MS Projects) en administratieve vaardigheden;
 • Je woont bij voorkeur in Zuid-Holland.
 • Wij hebben oog voor jou

  Dus bieden we je onder meer :

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen;
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico's, pensioenregeling, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap;
 • Een goede werk-privé balans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical;
 • Voor verse vaders : 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof;
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen;
 • Een leaseauto met grote keuzevrijheid;
 • Een smartphone en een laptop van de zaak;
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid;
 • En last but not least : fijne collega's die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • Heb jij ook hart voor de bouw?

  Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteer via de onderstaande button.

  Nog vragen? Stel ze!

  Bel of mail corporate recruiter Jonne Hofstee op 06-53841279 of j.hofstee duravermeer.nl.

  Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder goedbedoelde hulp van 'onderaannemers'. Bij acquisitie door detacheringsbureaus of andere partijen behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

  Heb jij hart voor de bouw?

  Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Stuur ons je sollicitatie en wij gaan voor je aan de slag. In onderstaand stappenplan lees je wat je daarna van ons kunt verwachten.

  Heb je nog vragen? Stel ze aan onze recruiter via onderstaande contactgegevens.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier