Operator PasDak
Kingspan Insulation
Gemert, NL
6 dagen geleden

Kingspan Unidek is leverancier van innovatieve oplossingen voor snel en efficiënt bouwen en isoleren in de Benelux. Wij leveren een actieve bijdrage aan energiebesparing en optimalisatie van het wooncomfort en hebben voortdurend aandacht voor milieueffecten tijdens productontwikkeling, productie en recycling.

De onderneming, opgericht in 1969 en voorheen bekend als Unidek B.V., telt ruim 225 medewerkers. De productielocatie en het verkoopkantoor zijn gevestigd in Gemert (Nederland).

Voor een gehele nieuwe productie lijn binnen de Business Unit Panels zijn wij op zoek naar een

Fulltime)

Ben je graag verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en efficiency ? Heb jij een scherp oog voor verbeteringen en onderneem je hier graag actie op?

Vind je het leuk om je bezig te houden met het instellen, bedienen, controleren en bijsturen van de machines? En ben je goed in het signaleren en analyseren van afwijkingen en technische problemen?

Dan is onze vacature Operator Pasdak echt iets voor jou!

Je programmeert computergestuurde machines (zoals CNC) aan de hand van productieorders, CAM-data, tekeningen, planningen, pakketindelingen en laadschema’s.

Daarnaast ben je in staat om problemen te analyseren en met verbetervoorstellen te komen, ook in het kader van World Class Manufacturing (LEAN) .

Dagelijks houd je een overleg (DOO-overleg) waarin je samen met je collega’s zaken als OEE, kwaliteit en veiligheid met elkaar bespreekt.

Jouw achtergrond :

 • MBO werk- en denkniveau (bij voorkeur bouw(technische) richting)
 • Enkele jaren ervaring als operator binnen een geautomatiseerde productie-omgeving
 • CNC houtbewerking is een pré
 • Bereid om in 2 ploegendienst te werken
 • Bouwtekeningen lezen en vertalen naar productie is een pré
 • Wij bieden jou :

  Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie waarin je je bouw(technische) kennis verder kunt ontwikkelen. Je komt te werken in een dynamische omgeving en cultuur die wordt gekenmerkt door openheid, betrokkenheid en ontwikkeling.

  Uiteraard kun je van ons uitstekende arbeidsvoorwaarden verwachten en bieden wij je naast een fijne werkomgeving ook diverse opleidingsmogelijkheden om nu, maar ook in de toekomst, het beste uit jezelf te kunnen blijven halen.

  Geïnteresseerd en enthousiast :

  Wij komen graag met jou in contact. Stuur jouw motivatie en CV naar Stef Alferink (Personeelsfunctionaris) .

  Heb je n.a.v. deze vacature nog vragen, neem dan contact op met Ismael Sahebali via 0492 378 202. In verband met de zomervakantie is Ismael niet bereikbaar van week 30 t / m 32.

  Sollicitaties zullen wij hierdoor niet eerder dan vanaf week 34 beantwoorden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier