Startende bim modelleur voor een architectenbureau uit regio van friesland
Bouwselect
Sneek
3 dagen geleden
source : Bouwjobs.nl

Profiel opdrachtgever : Een architecten bouwkundig tekenbureau uit Sneek is opzoek naar een BIM modelleur. Het bedrijf bestaat uit z’n 15 tot 20 medewerkers variërend van architecten, tekenaars, werkvoorbereiders en projectleiders.

Het bedrijf richt zich op particuliere woningen, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, kantoorpanden en utiliteitsgebouwen.

Dit architectenbureau werkt met BIM / Revit en sketchup. Het is een innovatief bedrijf dat met de tijd meegaat, het houdt zich onder andere bezig met 3D virtual reality en gebruiken nieuwe tools zoals een 3D printer en Autodesk 360.

Functie inhoud : Als BIM Modelleur heb je diverse werkzaamheden. Zo ben je onder meer bezig met het uitwerken en aanvragen van de omgevingsvergunning incl.

de bijbehorende bouwbesluittoetsing. Je maakt en detailleert zelfstandig (3D) bouwtekeningen in diverse stadia van een project.

Je maakt de vertaalslag van de techniek naar het integrale 3D-model (BIM).

Functie eisen : Heb je affiniteit en bouwkundig inzicht en ben je bereidt om te leren en jezelf te ontwikkelen dan is er misschien plek voor jou bij deze organisatie.

Over het bedrijf : Bouwselect is een noordelijk detacheringsbureau dat zich gespecialiseerd heeft in de projectondersteuning en de arbeidsbemiddeling van vakspecialisten binnen de bouw, civiel, cultuur en milieutechnische arbeidsmarkt in Noord Oost Nederland.

In deze regio is Bouwselect doorgegroeid naar een plaats in de top! Deze groei is gerealiseerd zowel binnen de profitsector, als ook binnen de non-profitsector (overheden en semi-overheden).

Bij elke opdracht kent Bouwselect drie kernwaarden : betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit. Dit biedt voordelen voor de opdrachtgever, voor de gedetacheerde medewerkers en voor Bouwselect zelf.

Daarnaast is de bedrijfsvoering te omschrijven als nuchter, direct, no nonsense, met korte lijnen en met de mogelijkheid om altijd snel te schakelen.

Open communicatie en eerlijke advisering zijn van doorslaggevend belang in de dienstverlening van Bouwselect. Met als basis vak- en branchekennis, wordt aan het menselijk aspect bij elke opdracht de beste invulling gegeven.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier