Projectmanager Planproces en Infrastructuur
GrijsGroen
Zwolle, NL
3 dagen geleden

Jouw focus op de omgeving en gave om mensen te verbinden, dragen bij aan een mooie en betere leefomgeving. Je bent onderdeel van een vooruitstrevende adviesgroep van een groot internationaal ingenieurs- en adviesbureau voor de vestigingen in Groningen of Zwolle.

Hier geven we elke dag invulling aan belangrijke maatschappelijke opgave van onze tijd, zoals bereikbaarheid, duurzaamheid, energietransitie en waterveiligheid.

Standplaats Zwolle of Groningen.

Wat bieden wij jou?

Uiteraard krijg je een prima salaris en goede secundaire voorwaarden. Wij geven jou de mogelijkheid om je eigen loopbaan vorm te geven.

Je krijgt een afwisselende functie waarin je bij je veel klanten op bezoek gaat samen met je collega's. In je werkzaamheden krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je plan te trekken. Daarnaast :

 • Werken binnen een enthousiast en informeel team die jou snel thuis zullen laten voelen en betrekken in projecten;
 • Veel variatie in projecten en veelzijdigheid in de functie waardoor je de mogelijkheid hebt om breed werkzaam te zijn;
 • Organisatie die veel aandacht heeft voor diverse ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;
 • Uitstekende en flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en moderne (thuis) werkvoorzieningen zodat jij je werk goed kunt doen;
 • En uiteraard werken binnen een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, waarbij innovatie en realisme samengaan.
 • Jouw profiel

 • Behalve je passie voor een mooie leefomgeving heb je de wil om te slagen door samen te werken in een team waar dagelijks nieuwe project initiatieven ontstaan
 • Je hebt het karakter van een doorzetter die het verschil kan maken, die overzicht heeft, resultaat wil halen en focust op voortdurende ontwikkeling van persoonlijke en professionele vaardigheden van jezelf en van je collega’s
 • Mogelijk heb je goede contacten met de waterschappen, provincies en Rijkswaterstaat in de regio en ervaring als projectmanager van planstudieprojecten
 • Je kunt je successen benoemen in planstudies (bijv. MIRT en HWBP) en bent op de hoogte van relevante juridische en planologische procedures
 • Werkzaamheden

  In deze functie schakel je tussen planproces en uitvoering, en beleid, omgeving en techniek alwaar je dit alles samen brengt.

  Je werkt mee aan integrale opgaven van waterschappen, provincies en het Rijk op het gebied van droge en natte infrastructuurplannen.

  Hierbij ben je in staat de impact van de Omgevingswet mee te nemen. Binnen deze werkzaamheden acteer je wisselend als projectmanager, procesbegeleider / adviseur op inhoud en omgevingsmanager.

  Concreet werk je bijvoorbeeld aan planstudies zoals de vervanging van bruggen, dijkversterkingen, N-wegen voor provincies en Rijk, evenals (natuur)inrichtingsopgaven voor waterschappen en gemeenten.

  Deze opgaven vragen om een aanpak waarbij publieke en private partijen én de maatschappij op elkaar ingespeeld zijn, en goed samenwerken.

  Nauw contact met klanten en gelijkwaardigheid met collega’s en alle stakeholders zijn hierbij het uitgangspunt. Ook als het lastig wordt ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en zorg je voor een geslaagd en gedragen’ project-resultaat.

  Het mooie is dat je hierbij kunt rekenen op specialisten in alle relevante vakgebieden, die wij allemaal in huis hebben!

  Het bedrijf

  De organisatie is een wereldwijd ingenieurs, projectmanagement en consultancy bedrijf, met 6.000 collega's verspreid over 140 landen.

  Wij werken samen met onze klanten en partners aan projecten die een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en de economie.

  Ons bedrijf bestaat al meer dan 130 jaar. Wij stimuleren geïntegreerde duurzame ontwikkeling samen met onze klanten op kennisgebieden waarin wij de expert zijn en onze invloed kunnen uitoefenen.

  Onze mensen willen een positieve bijdrage leveren aan de toekomst en iets nalaten voor de volgende generatie. Onze netwerkorganisatie van slimme ondernemers verbindt de beste en slimste mensen ter wereld.

  We hebben de ambitie om een financieel gezond bedrijf te zijn dat investeert in innovatieve oplossingen én in de ontwikkeling van haar medewerkers.

  Onze mensen opereren in een interessant, afwisselend en breed werkveld. Wij bieden hen daarin volop mogelijkheden om zich te ontwikkelen en zelf hun carrière vorm te geven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier