Engineer Projectleider E & (A)
Edison Projectmanagement B.V.
Nijkerk, NL
5 dagen geleden

Topbaan

Functieomschrijving Engineer Projectleider E & (A)

Als Engineer Projectleider ben je verantwoordelijk voor de engineering van een of meerdere klantorders of productontwikkelingsprojecten.

Je voornaamste taken zullen bestaan uit het ontwerpen, configureren en beoordelen van systemen en componenten of het houden van toezicht op deze taken.

Jij leidt een team van ingenieurs en / of onderaannemers, je werkt nauwkeurig volgens planning en budget. In deze rol ben je continu in overleg met andere afdelingen, het hoofd engineering en relevante derde partijen.

Dankzij jouw kennis op het gebied van elektrotechniek, automatisering en elektrische aandrijvingen ben jij in staat om technische oplossingen voor te stellen en te evalueren.

Functie eisen Engineer Projectleider E & (A)

 • Je hebt een HBO opleiding afgerond in de richting van (maritieme) elektrotechniek, industriële automatisering of informatica;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de maritieme sector of de zware machinebranche;
 • Je hebt ervaring met het lezen van elektrotechnische tekeningen (Eplan);
 • Praktische ervaring met baggeren en / of offshore is een pré.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Bedrijfsprofiel Opdrachtgever

  We ontwerpen ze, we bouwen ze, we bedienen ze. Wij leven ze!

  Onze opdrachtgever is een internationale scheepwerfgroep, die ooit is begonnen als een familiebedrijf. Deze warme familiecultuur is reeds nog aanwezig bij dit bedrijf.

  Wat de werkzaamheden ook zijn, bouwwerkzaamheden of verlenen van service, onze opdrachtgever streeft er altijd naar om aan de behoeften van de klant te voldoen en hun verwachtingen te overtreffen.

  Onze opdrachtgever is actief in de markt om te verbeteren, innoveren of investeren. Hoe zij de verwachtingen weten te overtreffen?

  Door aandachtig te luisteren en te investeren in innovatie, onderzoek en ontwikkeling.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt 40 verlofdagen per jaar;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je komt te werken in een fijne en informele setting.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier