Aankomend verkoopmedewerker AGF
Hoogvliet BV
Rotterdam
4 dagen geleden

Rotte appels komen er bij jou niet in. Als geen ander weet jij hoe belangrijk het is alleen de beste groente en fruit te presenteren, dat het er kleurrijk en vers bijligt, zonder exemplaren met beurse plekken.

Elke dag bewaak jij de kwaliteit van de producten op de AGF afdeling. Zo pak je snel even die paar boontjes van de grond, om te voorkomen dat klanten uit zullen glijden.

Daar ben je trots op; jij zorgt ervoor dat klanten kunnen kiezen uit smakelijke, verse producten en geeft advies wanneer de klant er om vraagt.

Zo draag je als aankomend verkoopmedewerker AGF bij aan onze ambitie om verwachtingen steeds weer te overtreffen.

Dit ga je doen als aankomend verkoopmedewerker AGF

Jij zorgt voor goedgevulde en schone schappen, presenteert producten aantrekkelijk en controleert of ze juist geprijsd zijn.

Natuurlijk controleer jij ook de versheid van de producten en zorg je ervoor dat de voorraad op tijd aangevuld wordt, door tijdig te bestellen.

Vragen van klanten beantwoord je en als er een klacht is, zorg je voor een passende oplossing. En omdat je altijd klaarstaat voor je klanten, voelen zij zich helemaal thuis bij Hoogvliet.

Dit breng je mee als aankomend verkoopmedewerker AGF

 • ook al heb je nog niet zoveel ervaring; je laat je niet van de wijs brengen door drukte in de winkel en vragen van klanten.
 • vmbo-werk- en denkniveau.
 • minimaal 14 jaar levenservaring.
 • leergierigheid om snel zelfstandig te kunnen werken.
 • flexibiliteit; je bent veel in de avonden en weekenden beschikbaar.
 • collegialiteit; je vindt het leuk om in een team te werken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier