Traineeship bouw Numansdorp
BMN Bouwmaterialen B.V.
Zuid-Holland, Numansdorp, NL
6 dagen geleden

Dit ga je doen

Zoek jij een bedrijf waar jouw talenten tot bloei kunnen komen? Dan is dit traineeship perfect voor jou! Bij onze opdrachtgever in Numansdorp leer jij alles wat er te leren valt over bouwkunde en bouwmaterialen.

Al werkende leer je en zo ontwikkel je jouw kennis en salestalenten. Is jouw interesse gewekt? Als trainee verdien je een brutomaandloon van € 2.

068,60 en ontvang je direct een jaarcontract bij jouw nieuwe werkgever! Heb jij een mbo-4 diploma of hoger en wil jij in aanmerking komen?

Solliciteer dan vandaag nog!

Manpower zoekt deelnemers voor een traineeship bij een bouwbedrijf in Numansdorp.

Jij gaat deelnemen aan een traineeship dat één jaar duurt. Je gaat aan de slag in een groep trainees en volgt een traject waarin je jouw kennis en talenten ontwikkelt.

Je volgt trainingen op het gebied van verkoop en producten, zowel op het hoofdkantoor van jouw werkgever in Nieuwegein als bij leveranciers.

Na afloop van het traineeship ben jij een professional en ga je jouw rol als schakel tussen klanten, logistiek en verhoop uitvoeren!

Dit krijg je

 • Brutosalaris van € 2.068,60 per maand
 • Reiskostenvergoeding conform regeling opdrachtgever
 • Werkend leren
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • Gratis toegang tot e-learningsplatform Manpower Academy
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier