Medior Projectontwikkelaar
Building Heroes
Amsterdam, NH, Netherlands
3 dagen geleden

Be a hero

Jij bent ondernemer in hart en nieren. En daarom past deze rol als ondernemende ontwikkelaar zo goed bij jou. Jij krijgt namelijk je eigen projecten.

Jouw primaire taak? Businesscases omzetten in een concreet ontwerp en de realisatie van het project realiseren en begeleiden.

Daarbij ben je ook nog verantwoordelijk voor de operationele aansturing en begeleiding van projecten op het gebied van planning, kwaliteit, kosten, informatie en organisatie.

Kortom : de spil in het proces.

Als je niet bezig bent met het aanturen van een ontwerpteam en uitvoerende partijen stort jij je op het onderhouden van de nauwe contacten met de gemeenten, eigenaren, de toekomstige gebruikers en actoren in de omgeving van het project.

Alles is gericht top het resultaat. Daarbij verwachten we van jou voldoende flexibiliteit gedurende dag om nieuwe inzichten en (politieke) krachten die op het project werken op te vangen in het proces.

Vanzelfsprekend betrek je de betrokken partijen in een koerswijziging. Hier is wel een hoge mate van zelfstandigheid vereist.

Beschik jij over deze skills? Kom dan met ons in contact!

Benefits

In de rol van projectontwikkelaar bieden we jou

 • Een uitdagen en inspirerende baan bij een ondernemende ontwikkelaar;
 • Een functie waarin jij je als vastgoedprofessional kan ontwikkelen en ontplooien;
 • Hoge mate van zelfstandigheid en vrijheid om je eigen initiatieven te organiseren;
 • Uiteraard uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Blauwdruk bedrijf

  Deze partij houdt van de stad. Dat menen ze. De stad biedt hen inspiratie. Elke plek heeft zijn eigen unieke verhaal en historie.

  Vanuit die gedachte worden er overtuigenden concepten voor elke plek ontwikkeld. Altijd samen met anderen, zoals belanghebbende, investeerders, beleidsmakers, eigenaren, bewoners en ondernemers.

  Woorden die passen bij de organisatie zijn open, nieuwsgierig, creatief en altijd verrassend. Hier werken mensen met pure liefde voor de stad en het vak.

  Je kunt hen zien als en belangrijke partner in verschillende (her)ontwikkelingsprojecten voor zowel institutionele als private beleggers uit binnen- en buitenland.

  Veelal wordt er gewerkt in economisch sterke stedelijke gebieden in Nederland met de focus op de grote Randstad. De gevarieerde projectenportefeuille gaat over alles wat de stad kenmerkt en in zich heeft : woningen, winkels, hotels, leisure, kantoren en parkeren.

  Bouwstenen voor succes

  Als projectontwikkelaar heken jij jezelf in de competentie : commercieel gedreven, proactief, klantgericht en analytisch.

  Maar uitstekende onderhandelvaardigheden, overtuiging kracht en lef passen bij jou. Daarnaast herken jij jezelf in :

 • Energie en creatief ingesteld iemand;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijk commerciële vastgoed gerelateerde positie en branche;
 • Een afgeronden relevante wo opleiding en een vastgoednetwerk;
 • Goede beheersing in de Nederlandse en engelse taal.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier