Technisch schrijver
Exact
Delft, Netherlands
6 dagen geleden

Dit de baan die jij ambieert

Wij zetten een nieuwe kennisbank op om onze klanten nog beter te ondersteunen. Wil jij meewerken aan, én meedenken over, deze uitdaging?

Als Technisch schrijver werk je aan de inrichting van de kennisbank, stel je prioriteiten, maak je nieuwe content en denk je ook na over hoe gebruikers hulp kunnen vinden.

Jij legt de waarde en mogelijkheden van de software uit en geeft aan hoe er goed mee te werken, en hoe zaken op te lossen.

Jij bepaalt waarover en hoe uitleg te geven. Leg je de software in woorden uit? Of besluit je om een video of infographic toe te voegen ter verduidelijking.

Je werkt hierin samen met andere schrijvers en instructional designers. Je hebt direct contact met diverse stakeholders, zoals support, consultancy en product management, om informatie op te halen.

Positieve klant feedback geeft ons energie! Op jou kunnen we bouwen omdat je als Technisch schrijver :

 • Schrijft met de gebruiker in gedachten.
 • Documentatie, release notes, faq’s, emails, video scripts en andere vormen van content ontwikkelt.
 • Zelfstandig en in teamverband kunt en wilt werken.
 • Meewerkt aan het opbouwen van een nieuwe kennisbank.
 • Actief een bijdrage levert aan de kwaliteit en vindbaarheid van onze content.
 • Er voor zorgt dat onze content klopt en consistent is.
 • Energiek naar deadlines toewerkt en deze haalt.
 • Dit wat jouw toekomstige collega zegt

  Met mijn collega ben ik verantwoordelijk voor het volledige ontwerpproces, van analyse tot evanluatie, van allerlei soorten content zoals in-app learnings, video’s, releasenotes e.

  d. We wegen belangen en prioriteiten om helpcontent te maken die bepaalde functionaliteiten, thema’s of releases ondersteunt.

  We maken gebruik van elkaars talenten en interesses om het werk op een organische manier te verdelen. Doordat we in een klein en hecht team werken, zijn we goed op de hoogte van de ontwikkelingen en zijn we wendbaar als plan A verandert in plan B.

  Ik ben tevreden wanneer we compacte content van hoge kwaliteit leveren op onderwerpen die het meest relevant zijn voor onze gebruikers.

  Sluit je je aan in ons gezellige team, dan verhogen we onze slagkracht en kunnen we nog meer prachtcontent bouwen om trots op te zijn! Maarten Glerum, Technisch Schrijver. Dit wat je meebrengt

  Bij ons mag je jezelf zijn en we ontdekken graag waarin jij je onderscheidt. Voor de functie Technisch Schrijver is het wel handig als je over een enthousiaste, positieve en klantgerichte houding beschikt. Bovendien breng je mee :

 • Een enthousiaste, positieve en klantgerichte houding.
 • Ervaring met full-time help content schrijven.
 • Je leert snel nieuwe tools, software en concepten.
 • Je kunt je makkelijk aanpassen en omarmt innovatie en verandering.
 • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal.
 • Basis kennis van HTML en ervaring met een documentatietool als Madcap is een pre.
 • Dit wat je krijgt

  Bij Exact werken we hard. En daar staat wel iets tegenover. De balans tussen inspanning en ontspanning vinden we zeer belangrijk.

  Zo kun je je, als straks alles weer bij het oude is, in het zweet werken in onze eigen gym. Of een rustmoment pakken aan de koffiebar.

  Even je hoofd leegmaken en je daarna weer met nieuwe energie op je dagtaken storten. En uiteraard is dat niet alles. Als Technisch Schrijver kun je, op basis van 32-40 uur per week, ook rekenen op een :

 • Moderne en gezonde werkomgeving waar we met elkaar in hybride vorm samenwerken;
 • Bruto maandsalaris passend bij je kennis en werkervaring;
 • Een dertiende maand, reiskosten- / thuiswerkvergoeding en natuurlijk 8% vakantietoeslag;
 • 27 vakantiedagen en loyalititeits (vrije) dagen; 1 per gewerkt jaar met een max van 5.
 • 3 CSR dagen die je kunt besteden aan vrijwilligerswerk;
 • Omgeving waar je wordt uitgedaagd en jezelf kunt ontwikkelen;
 • en een organisatie die internationaal opereert.
 • Dit onze sollicitatieprocedure

  Zien we voldoende raakvlakken? Dan volgt er een eerste gesprek; de volledige procedure kent in totaal twee gesprekken waarbij je minimaal de hiring manager en een directe collega spreekt.

  Een schrijf-opdracht maakt deel uit van de selectieprocedure.

  Heb je eerst nog vragen over de functie en / of de sollicitatieprocedure ? Heb je eerst nog vragen over de functie en / of de sollicitatieprocedure?

  Arthur Fransen, Senior Talent Acquisition Business Partner, beantwoordt ze met plezier via +15 711 5100 of arthur.fransen exact.com Dit Exact

  We zijn leider in de internationale markt voor zakelijke en financiële software. Begonnen in 1984 en nu actief in meer dan 100 landen.

  Wat ons kenmerkt? We combineren de energie van een startup met de voordelen van een multinational. Met als doel de creatie van de beste bedrijfssoftware met de innovatiefste softwareoplossingen.

  Daar maken meer dan 500.000 ondernemers en accountants dagelijks dankbaar gebruik van. Als werkgever nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

  Omdat we dat belangrijk vinden én er oprecht in geloven. Zo denken we groen bij alles wat we doen. Bijvoorbeeld door papierverbruik te verminderen, digitaal werken te stimuleren en zo min mogelijk per vliegtuig en auto te reizen.

  Ook steunen we medewerkers die een bijdrage willen leveren aan de (lokale) gemeenschap. En bij Exact staan we voor een omgeving waarin iedereen prettig kan werken, ongeacht nationaliteit, leeftijd, cultuur en religie.

  We geven mannen en vrouwen gelijke kansen en beloningen. Apply

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier