Magazijnmedewerker
Hollister Services BV
Oud Gastel
5 dagen geleden

wie ben jij

Als magazijnmedewerker ben jij natuurlijk beresterk. Fysiek werk dat doe jij het liefst. Daarnaast :

 • Spreek jij de Nederlandse of Engelse taal.
 • Kan jij een VOG aanvragen.
 • Ben jij 40 uur per week beschikbaar.
 • wat ga je doen

  Als magazijnmedewerker ga jij bij Hollister Services aan de slag. Op de afdeling Receiving komen pallets met dozen binnen.

  Met papieren lijsten of een scanner controleer jij de pallets. Op jouw lijst staat welke producten jij nodig hebt. Deze haal je van het volle pallet af en plaats je op een andere pallet.

  Jouw collega zet dit pallet met behulp van de reachtruck op de juiste locatie in het magazijn. Het is vooral dozen sorteren en tillen.

  De hele dag lekker fysiek bezig zijn. Dat sportschoolabonnement kan je dus wel opzeggen!

  waar ga je werken

  Hollister is een groot distributiecentrum (bijna 8 voetbalvelden groot!) in Oud Gastel. Bij Hollister is passie voor je werk iets wat voorop staat.

  Jouw bijdrage aan het werk is net zo belangrijk als die van je collega’s. Samen zorgen jullie dat alles op rolletjes loopt.

  Bij Hollister heerst een fijne, informele sfeer. Iedereen noemt elkaar bij de voornaam en op de werkvloer staat de muziek aan.

  Bij Hollister werk je 40 uur per week volgens een vast rooster. Dus geen weekplanningen of roosters die wijzigen. Gewoon 40 uur per week aan de slag.

  Fijn toch dat je weet waar je aan toe bent!

  8+ Baanraders!

  Deze klant scoort een 8+ op tevredenheid! Niet beoordeeld door ons, maar door de Tempo-Teamers die er op dit moment werken.

  Een echte aanrader dus.

  Lees meer

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier