Senior Uitvoerder Bouw
Meinselect B.V.
Den Bosch, NL
2 dagen geleden

Over deze vacature

Als ervaren uitvoerder ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de realisatie van een project.

Je werkt conform je projectplanning en werkbegroting. Uiteraard ben je zeer alert op de dagelijkse veiligheid op je project.

Op de bouwplaats ben jij degene die de onderaannemers en je eigen projectteam aanstuurt. Je neemt deel aan bouwvergaderingen en aan de project-overleggen met je team.

Je rapporteert direct aan de projectleider, samen met de werkvoorbereider vormen jullie een belangrijk team.

Wij zijn per direct op zoek naar Zelfstandig Uitvoerders voor diverse, nieuw op te starten projecten in de regio Midden-Brabant en Gelderland.

Functie-eisen

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een collega die past binnen het projectteam. Heb jij een afgeronde hbo- Bouwkunde opleiding en heb jij ruime ervaring als zelfstandig uitvoerder, zowel binnen de woningbouw als utiliteitsbouw?

Jij bent een echte nieuwbouw- uitvoerder! Ben jij initiatiefrijk en durf je verantwoordelijkheid te nemen binnen je functie?

Werk je graag mee aan uitdagende projecten en ga jij ook voor het beste resultaat en tevreden opdrachtgevers? Solliciteer dan direct op deze job!

Wij nodigen zowel kandidaten die op zoek zijn naar een vaste functie uit om te reageren, maar ook zzp behoort tot de mogelijkheden!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een persoonlijk, professioneel bouwbedrijf met een eigen projectontwikkelingsafdeling. Met ruime ervaring in diverse vraagstukken zijn ze een betrokken bouwpartner.

Van woningbouw, utiliteitsbouw, ontwikkeling tot bouwkundig beheer, onze opdrachtgever heeft alles in huis om een veelzijdige bouwonderneming te zijn en te blijven.

Ter uitbreiding van het bestaande, loyale team zijn wij exclusief op zoek naar een Senior Uitvoerder Bouw.

Arbeidsvoorwaarden

 • Ruime mogelijkheden voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens UTA- Bouw cao, met veel extra opties;
 • Prettige werksfeer en je werkt binnen een stabiel, sociaal bedrijf;
 • Gevarieerde projecten die veelal conform BIM worden uitgevoerd.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier