ANIOS SEH
Curamare
Middelharnis, NL
18 uur geleden

Wat ga je doen?

Wanneer je bij ons aan de slag gaat als ANIOS SEH, maak je onderdeel uit van een groep van 12 basisartsen. Je werkt met een diverse patiëntenpopulatie afkomstig van verschillende specialismen.

De inwerkperiode bestaat uit 6 weken, waarbij alle specialismen aanbod komen en diverse cursussen zoals : ALS, FCCS en ATLS worden gevolgd.

Je start, in overleg met de andere assistenten, de ochtendvisite voor de Intensive Care. In je dagelijkse werk ben je bezig met de opvang, diagnostiek en behandeling van (acute) patiënten op de Spoedeisende Hulp.

Daarnaast verleen je acute medische hulpverlening op verpleegafdelingen en IC. In de nacht beoordeel je patiënten die via de HAP binnenkomen, dit doe je onder supervisie van de huisarts.

Tijdens deze diensten krijg je de mogelijkheid tot het leren van aanvullende interventies (bijvoorbeeld prikken van lijnen en drains).

Je bent onderdeel van het reanimatieteam en van het SIT-team in avond-, nacht en weekenduren. Je krijgt één keer per maand onderwijs en een scholingsbudget naar eigen invulling.

De werkzaamheden worden in het ziekenhuis te Dirksland verricht. De mogelijkheid bestaat dat je ook op de locatie van Spijkenisse Medisch Centrum zal worden ingezet.

 • hebt een afgeronde studie tot basisarts en een inschrijving in het BIG-register.
 • bent professioneel, flexibel, stressbestendig en hebt relativeringsvermogen.
 • hebt respect voor de protestantse-christelijke identiteit van ons ziekenhuis en levert een positieve bijdrage aan onze cultuur.
 • bieden je een contract voor de duur van 18 maanden.
 • bieden een fijne werksfeer met gezellige en behulpzame collega’s.
 • bieden een salaris (FG 70) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekering en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).
 • Heb je vragen?

  Neem dan contact op met Iris van Groeningen, internist / medisch manager SEH, telefoon 0187-607464.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Dan kijken we uit naar je reactie en ontvangen die graag voor 25 augustus.

  Waar kom je te werken?

  Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis biedt hoogstaande medisch specialistische basiszorg aan patiënten in de regio Goeree-Overflakkee, westelijk Voorne-

  Putten en Schouwen-Duiveland. Onze missie is om betrokken zorg te bieden met een persoonlijke benadering van de patiënt en respect voor onze naasten.

  Dit is voor ons net zo belangrijk als technologische hoogwaardige medische zorg. Hiervoor werken we veel samen met ziekenhuizen en andere zorgpartners uit de regio.

  Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis is onderdeel van CuraMare. CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden.

  Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.

  Solliciteer

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  Deel de vacature via : Plan uw bezoek

  Bezoekadres

  Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis

  0187 60 73 00

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier