Fiscalist
Get Work
Baarn, NL
3 uur geleden

Ben jij die ervaren fiscalist die we zoeken? Bij onze klant zul je je onder andere bezig gaan houden met verstrekken van fiscale adviezen, begeleiden van klanten en beoordelingen van accountantsrapporten m.

b.t. fiscaliteit. Je lost complexe fiscale vraagstukken op en hebt veelvuldig contact met je klanten. Je functioneert als sparringpartner voor je (directe) collega’s en je coacht minder ervaren collega’s.

Je functioneert voornamelijk op zelfstandige basis, maar bij deelname aan multidisciplinaire opdrachten werk je ook in teamverband.

Voor wat, hoort wat

Deze functie is op basis van Werving & Selectie wat betekent dat je direct bij onze opdrachtgever in dienst treedt.

Jouw werkplek als Fiscalist in Baarn

Je komt te werken in een kleine, dynamische, informele organisatie waar de lijntjes kort zijn. Wij bieden een inspirerende werkomgeving met ruime ontwikkelingsmogelijkheden waar initiatief zeer op prijs wordt gesteld.

Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de Fiscalist bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer.

Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar iemand met een open persoonlijkheid, die proactief is en gericht is op klantcontact. Verder ben jij :

 • Resultaatgericht, flexibel, vaktechnisch sterk en heb je een goed analytisch vermogen.
 • Je hebt een academische opleiding in Fiscaal recht of Fiscale economie.
 • Je hebt ten minste 5 tot 7 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in het MKB-segment.
 • Je hebt kennis van AFAS.
 • Je bent bereid tot het volgen van aanvullende studies
 • Een 32 urige werkweek behoort tot de mogelijkheden
 • Een (t)huis in Baarn of in de omgeving van Baarn, bijvoorbeeld in Eemnes, Soest, Amersfoort, Bilthoven, Hilversum of Utrecht.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren op deze vacature zelfstandig assistent accountant in Baarn is zó gedaan. Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work.

  Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier