Sales Support Agent - Sodexo
Euroccor
Emmen, Drenthe, Nederland
4 dagen geleden

Wil jij graag klanten helpen en adviseren? En wil jij jezelf ontwikkelen? Pak dan nu je koffer en kom naar Sofia! Wij hebben een super toffe baan voor jou klaar staan met goede voorwaarden + een goed relocatiepakket.

Een ervaring die je nooit gaat vergeten. Lees daarom nu de vacature, solliciteer en hopelijk tot snel!WERKLOCATIE : SOFIA, BULGARIJEJouw functie : Als Klantenservice medewerker werk je voor een Belgische bedrijf dat deel uitmaakt van een grote internationale groep die gespecialiseerd is in dienstencheques en lunch passes.

Je helpt klanten met vragen over bijvoorbeeld paswoorden, wijzigen van persoonlijke data, bestellingen die niet aangekomen zijn, aanvragen voor fiscale attesten,.

 • Het is jouw taak om aandachtig te luisteren. Jij weet precies te achterhalen wat de exacte vraag van de klant is. Hoe kan je de klant op de beste en meest efficiente manier verder helpen?
 • Jij zorgt er als Klantenservice Medewerker voor dat de klant de beste service krijgt op een enthousiaste / correcte manier en tevreden ophangt.

  Het feit dat jij de hele dag hebt gezorgd voor tevreden klanten, maakt ook jou tevreden. Wat vragen wij van jou : Je communiceert professioneel en oplossingsgerichtJe praat vlot Nederlands en kan jezelf goed uitdrukken in het EngelsJe bent stressbestendig, ook op drukke momenten krijgt jouw klant je onverdeelde aandachtJe bent leergierigJe gaat steeds voor de glimlach bij onze klantJe kan vlot werken met verschillende computer systemenErvaring in de customer service?

  Dit is zeker een pluspunt.Wat bieden wij jou : Een leuke buitenlandse ervaring in een samenwerkingscultuur waarin we elkaar uitdagen om nieuwe manieren te vinden, om beter, sneller en slimmer te zijn in wat we doen.

  We hechten veel waarde aan persoonlijke training en ondersteuning van agenten. Elke collega bekleedt een cruciale positie binnen ons bedrijf.

  De prestaties van elke collega dragen bij aan ons succes. Bij Euroccor investeren we in persoonlijke ontwikkeling die kansen creeert om zich verder te ontwikkelen en mogelijk door te groeien.

  Thuiswerken tijdens deze corona crisis wij zorgen voor een windows PC, jij zorgt voor een snelle internet verbindingEen super goede sfeer op de werkvloerMooi salaris met een uitstekende koopkracht in BulgarijeEen baan op lange termijnIndividuele training, begeleiding en coaching, op maat, aangepast aan jouw persoonlijke noodPrive gezondheidsverzekeringCompany virtual events Body / Mind / Soul to stay connected with colleagues / friendsEuroccor verzorgt een uitstekend relocatiepakket! Onze HR begeleidt jou persoonlijk vanaf het ogenblik dat je ons aanbod aanvaardt tot jouw eerste werkdag.

  Ook na jouw start, blijven wij in contact om jou goed te laten integreren in zowel het bedrijf als in de stad Sofia.Enthousiast : Solliciteer via de button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Wil je meer weten?

  Neem contact op via euroccor thenextcrowd.com.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier