Werkvoorbereider
Eminent
Heerlen, NL
3 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Ben je op zoek naar een uitdagende baan als calculator / werkvoorbereider bij een groot familiebedrijf in het zuiden van Limburg?

Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken!

Als calculator / werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de calculatie, het effectief en efficiënt coördineren en voorbereiden van bouwplannen, in alle voorkomende gebieden, vanaf de initiatief- tot en met contract- en prijsvormingsfase.

Komt het project tot uitvoering, dan ben je ook verantwoordelijk voor het technisch en organisatorisch voorbereiden en begeleiden van het project.

Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden heb je regelmatig contact met de uitvoerder.Het bedrijf vindt klanten enorm belangrijk.

En ook de klanten van onze klanten. We streven bedrijfsmatig naar extreme klanttevredenheid. Daarom zijn we op zoek naar een calculator / werkvoorbereider die niet alleen ervoor zorgt dat de klant wordt geholpen, door hem / haar te ontzorgen, maar ook onze klant weet te verassen op een creatieve en innovatieve manier.

Transparantie en integriteit zitten bij het familiebedrijf in de genen.

Interesse? Neem contact op met Lars Verbakel, 06 - 39 87 27 11, l.verbakel eminentgroep.nl

Functieeisen

Iemand met MBO+ / HBO niveau en aantoonbare ervaring in dit soort functie. Ervaring met het verduurzamen / transformeren van bestaand vastgoed is een pré net als improvisatie vermogen.

Iemand die ervaring heeft in het werken met klanten, jij stelt de klant écht centraal.

Iemand die naast zijn vakinhoudelijke vaardigheden, zoals hierboven genoemd, ook goede communicatieve vaardigheden en soft-skills heeft.

Iemand die aantoonbare ervaring heeft met automatisering in het bouwproces.

Een enthousiaste gedreven teamplayer, die graag onderdeel wil zijn van een lerende organisatie met een flexibele instelling.

Bedrijfsomschrijving

Het bouwbedrijf realiseert nieuwbouw en transformatie van woningen, kantoren en industriële gebouwen.

Samenwerking zien wij als bouwsteen daarvoor. Wij realiseren graag samen met onze partners en gebruikers een passende huisvesting.

Voor iedereen. Om te wonen, werken en om te verblijven. Daar worden mensen blij van. Bouwen is meer dan het realiseren van projecten alleen.

Ook een betere samenleving en een beter milieu heeft onze aandacht.

Sinds 1922 staat het bedrijf garant voor kwaliteit en vakmanschap. Sindsdien zijn heel veel projecten in diverse sectoren gerealiseerd.

Zij vormen de basis voor de continuïteit van de onderneming. Kwaliteit en vakmanschap gelden voor het geleverde product.

Maar ook voor slimme bouwtechnische oplossingen, nauwkeurige calculaties en het nakomen van afspraken.

Arbeidsvoorwaarden

Een collegiale en uitdagende werkomgeving binnen een familiebedrijf waar een open cultuur, een leuke sfeer en veel trots heerst.

Ook zijn we zeer actief met thema's die in de markt heel belangrijk zijn. Verder krijg je bij ons volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier