Developer/Programmeur - Woerden - € 4.000 - € 5.500 p/m
CareerValue B.V.
Woerden, NL
1 dag geleden
source : ICTerGezocht.nl

Jij en de 10 a 15 andere Ontwikkelaars werken samen op Agile wijze aan het verder uitbouwen en het verbeteren van de applicatie.

Naast de 'hoofdapplicatie' zijn er nog een heleboel kleinere modules omheen. Ook deze moeten allemaal onderhouden en verder uitgebouwd worden.

Je werkzaamheden zijn dus heel divers; de ene dag bouw je een volledige nieuwe module, de andere dag fix je bugs en weer een andere dag

Wekelijks wordt er een duidelijke planning opgesteld waarin de doelen voor die week worden vastgelegd. Elke ochtend is er een standup waarin de voortgang besproken wordt.

Uiteraard wordt dit ook allemaal keurig vastgelegd op het Scrum bord.

Verder is men hier altijd bezig de nieuwste technieken en ontwikkelingen te peilen en waar mogelijk te implementeren in de organisatie.

Zo zijn zij momenteel druk bezig met het implementeren van Machine Learning en Artificial Intelligence. Ze maken hierin flinke stappen en bestempelen zichzelf dan ook als een hele innovatieve club.

Lijkt het je leuk je hiermee te bemoeien? Dan kan dat natuurlijk.

De eerste periode van jouw dienstverband zal in het teken staan van leren. Het product dat hier gebouwd is en alles wat daarbij hoort is heel complex.

In de 25 jaar dat deze organisatie bestaat is het product steeds verder uitgebouwd, dus je hebt een heleboel te leren om alles te begrijpen in de eerste periode.

Je krijgt dan ook ruim de tijd om het product op je eigen tempo te leren kennen.

Na deze inwerkperiode ga jij aan de slag als Fullstack .NET Developer in het Scrum team. Indien jij bijvoorbeeld de focus vooral wil leggen op Backend werkzaamheden krijg je hier de ruimte voor, maar het is belangrijk dat je wel bij kan springen op de Frontend indien nodig.

Er is dus echt behoefte aan een Fullstacker. Daarbij is het belangrijk dat je .NET beheerst op Senior niveau, zodat je (na je inwerkperiode) meteen op het hoogste niveau mee kunt draaien.

De technieken waarmee jij vooral zal werken zijn ASP.NET , C #, Webforms , SQL Server , SQL , Java script en jQuery . Deze technieken dien je dan ook op Senior niveau te beheersen.

Functie-eisen :

 • Je hebt HBO / WO werk- / denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met C #, ASP.NET , SQL Server en SQL ;
 • Je kunt prima werken met Java script , jQuery en Webforms ;
 • Ervaring met .NET Core en VB.NET is een pré;
 • Je wilt graag werken voor een innovatieve en vlotte club;
 • Je ben altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in jouw vakgebied.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Voor een organisatie gevestigd in de regio Woerden ben ik op zoek naar een Senior Fullstack .NET Developer die graag werkt met complexe materie en grote databases.

  Jouw potentieel nieuwe werkgever bouwt een Windows applicatie gericht op de retailbranche. Met behulp van deze applicatie kunnen winkeliers (zowel offline winkels als webshops) hun dagelijkse gang van zaken op de meeste efficiënte manier regelen.

  Binnen de cloud-based applicatie kunnen zij bijvoorbeeld hun verkopen, marketing en CRM gerelateerd zaken vastleggen en beheren.

  Daarnaast worden met dit softwarepakket bijvoorbeeld trends en ontwikkelingen gevolgd, afgestemd op alle aspecteren die van belang zijn voor iedere afzonderlijke afnemer.

  Klanten halen dus niet alleen een systeem in huis waarmee zij makkelijker kunnen werken en waarin zij praktisch hun hele onderneming kunnen beheren, maar ook een systeem dat automatisch in kan spelen op bijvoorbeeld trends en ontwikkelingen en waarmee de ondernemer zijn winst dus significant kan vergroten.

  In totaal werken er ruim 80 man bij dit bedrijf, waarvan 10 a 15 gemotiveerde Ontwikkelaars samen de afdeling development vormen.

  Er heerst bedrijfswijs een hele prettige en informele sfeer en samenwerken staat hier hoog in het vaandel.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier