Verzorgende IG
Noorderboog Zorggroep
Reestoord - Meppel
2 dagen geleden

onbepaalde tijd

Ben jij dieverzorgende IG die houdt van een uitdaging?

Vervul jij graag deze veeleisende én veelzijdige functie in de ouderenzorg? Dan ben je van harte welkom om ons team als Verzorgende IG te versterken!

Waar kom je te werken?

Woonzorgcentrum Reestoord ligt heel centraal aan de rand van het gezellige en levendige centrum van Meppel, maar tegelijkertijd in het groen met een schitterend uitzicht over het riviertje De Reest .

Reestoord heeft een vriendelijke en gastvrije sfeer. De bewoners zijn ouderen die graag zelfstandig wonen, maar tegelijk het contact met andere mensen en met de omgeving niet zouden willen missen.

Reestoord is er helemaal op ingericht om aan de meest uiteenlopende wensen van de bewoners tegemoet te komen.

Wat ga je precies doen?

Jouw rol als verzorgende IG : je verzorgt en begeleidt bewoners met somatische en / of psychogeriatrische problematiek op basis van de afspraken in het zorgplan en je verricht voorbehouden en risicovolle handelingen, waarvoor je bevoegd en bekwaam bent.

Je geeft bewoners persoonlijke aandacht en ondersteunt hen hij de dagelijkse bezigheden op de manier die aansluit bij hun wensen.

Je draagt bij aan het welzijn van bewoners. Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding tot EVV!

Wat vragen we van je?

 • Je beschikt over een diploma verzorgende-IG (niveau 3);
 • Je bent bereid om alle voorkomende diensten te draaien;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep;
 • Je bent servicegericht en durft initiatief te nemen;
 • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en beschikt over een probleemoplossend en reflecterend vermogen;
 • Je bent zelfstandig, flexibel, een doorzetter en bent van nature een teamspeler die weet dat zorg verlenen altijd teamwork is!
 • Wat bieden we je?

  Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling.

  Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

  Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van Verzorgende IG is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 35 van de cao VVT.

  De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.

  a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier