Stage User Experience
Aegon Asset Management
The Hague
4 dagen geleden

De stage in een notendop

Bij Aegon kan je terecht komen in het Design System team, UX Research team of 1 van de DevOps teams met designers bij onze Business Units.

Dit betekent dat je centraal in de organisatie staat om anderen te helpen met je vaardigheden. Zo kun je je volledig storten op hoe we het hypotheek aanvraag proces kunnen verbeteren, het aantrekkelijker maken van onze klanten ervaringen, leren hoe je een design system next level maakt of juist van alles proeven waar je trek in hebt.

Ook het prikkelen van onze stakeholders met hoe het anders kan vind jij leuk om te doen. De kern voor je ontwikkeling is het ontdekken en / of vertalen van klantinzichten zodat we waardevolle gebruikerservaringen kunnen creëren.

Hier sta je niet alleen voor. Samen met de UX designers, researchers & expert in de organisatie ga je zorgen voor impact.

Hiervoor krijg je begeleiding die je nodig hebt en zelfs een beetje extra. Na je stageperiode ben jij klaar voor de arbeidsmarkt.

Dit is jouw toekomstige stage, want jij :

 • Zit in het 3e of 4e jaar van je HBO Communicatie Multimedia Design of een soortgelijke studie;
 • Bent beschikbaar voor minimaal 4 of 5 dagen per week voor minimaal 3 maanden;
 • Hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Bent iemand met passie voor het begrijpen van gebruikers (ervaringen) en communicatief vaardig;
 • Hebt een verantwoordelijkheidsgevoel voor je werk.

 • Deze stage is doorlopend beschikbaar. Voel je vrij om te solliciteren!
 • Waar kan je terecht komen?

  Als je je wilt storten op UX design dan zal je terecht komen in een scrum team. Dit kan dan het Design System team zelf zijn waar je vanuit je positie de hele organisatie bedient of DevOps team bij een business unit zoals bijvoorbeeld hypotheken, schade, inkomen of pensioenen.

  Al deze teams hebben een Product Owner aan het roer waar je mee samenwerkt, business information analisten die je kunnen voeden met informatie en ontwikkelaars die helpen om je ontwerpen tot leven te zien komen.

  Wil je je focussen op UX Research? Dan zal je landen in het UX Research team met onze ervaren UX Researchers in de User Research unit.

  Je directe collega’s komen samen uit verschillende disciplines om de gebruiker beter te begrijpen. In beiden richtingen staat er een UX Lead klaar om je te helpen bij je ontwikkeling, groeien doe je niet alleen.

  Wat krijg je?

  Een stage vergoeding van 500 euro per maand op basis van 5 dagen in de week.

  Een lidmaatschap bij Young Aegon

  Een uitdaging en de vrijheid om deze zelf in te vullen

  Een informele en familiaire werkomgeving

  De kans om bij een grote organisatie de klant centraal te zetten

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier