Verpleegkundige niveau 4
Zorgstichting 't Heem
Haaren N.Br.
1 dag geleden

Ben jij een professional in de zorg en ligt jouw hart bij de ouderenzorg? Vind je het daarnaast een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van zorg binnen een sterk veranderende organisatie? Dan zoeken wij jou!

Wij hebben een vacature verpleegkundige niveau 4 voor 28-32 uur per week, voor onze locatie Haarensteyn in Haaren. De uren zijn bespreekbaar.

Jouw functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die van uitdagingen houdt. Iemand die ons kan ondersteunen in de groei naar nog meer deskundigheid als het gaat om de verzorging van oudere cliënten.

Als Verpleegkundige binnen ons team krijg jij een prominente rol in het bevorderen van de kwaliteit van zorg. Er liggen hele mooie uitdagingen om de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Je krijgt de ruimte om ideeën aan te dragen en deze verder met het team mee uit te werken. Wij zijn een flexibel en warm team, we zijn allen gepassioneerd, staan open voor feedback en willen ons graag verder door ontwikkelen.

Je organiseert en coördineert de dagelijkse zorg- en dienstverlening aan cliënten. De cliëntengroep bestaat uit cliënten die verpleegkundige zorg nodig hebben vanwege ouderdom, (chronische) ziekte, psychische of geriatrische problematiek.

Je borgt de integrale kwaliteit van de zorg- en dienstverlening en houdt hierbij in de gaten dat de zorg wordt verleend conform in de zorgleefplannen vastgestelde zorgafspraken.

Daarnaast voer je zelf ook nog verpleegkundige zorg uit.

Wat zijn je taken

 • Je werkt 50% van de tijd in de zorg en daarnaast vervul je werkzaamheden in de rol van MBO kwaliteitscoach;
 • Je coördineert en draagt actief bij aan de professionalisering van de zorgverlening en geeft voorlichting, instructie en advies aan cliënten en collega’s;
 • Volgens de kwaliteitskaders, begeleidt je medewerkers en leerlingen. Je zorgt voor een
 • goede inwerkperiode en coacht medewerkers;
 • Je levert een bijdrage aan het voeren van sollicitatiegesprekken en voert verbeteracties uit naar aanleiding van de verbeterdialoog;
 • Je begeleidt cliënten bij ADL-activiteiten en verleent verpleegkundige, verzorgende en begeleidende zorg aan cliënten, waarbij zelfredzaamheid wordt gestimuleerd;
 • Voor je directe collega’s, cliënten, familie en andere (para)medische disciplines ben jij het aanspreekpunt m.b.t. zorginhoudelijke vragen;
 • Je observeert en rapporteert bijzonderheden en treedt zo nodig handelend op;
 • Je bereidt opnames, ontslag en overplaatsing van cliënten voor en draagt zorg voor rapportage en administratie;
 • Je werkt in wisselende diensten en neemt deel aan de organisatiebrede bereikbaarheids-dienst;
 • Wat verwachten wij van jou

 • Je beschikt over een diploma MBO-Verpleegkunde niveau 4;
 • Je bent BIG-geregistreerd;
 • Je hebt affiniteit met de ouderen doelgroep. Eventuele scholingen, cursussen of certificaten zijn een mooie aanvulling (geen must, gevoel van affiniteit is het allerbelangrijkste);
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig en beschikt over invoelend vermogen;
 • Je kunt motiveren, stimuleren en overtuigen en bent in staat om tegengestelde belangen te overbruggen bij het coördineren van de zorgverlening en bij het verlenen van verpleegkundige zorg;
 • Je kunt zelfstandig werken, bent proactief en je houdt de ontwikkelingen binnen je vakgebied bij;
 • Je bent bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien.
 • Wat bieden wij jou

  De relatieve kleinschaligheid van de organisatie zorgt ervoor dat de medewerkers gemotiveerd worden om het beste te halen uit zichzelf.

  We hebben oog voor je talenten en passie. Op het gebied van scholing is er dan ook veel mogelijk. We zijn erg benieuwd naar jouw ideeën en kwaliteiten.

  Dit alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  De functie is ingedeeld in functiegroep 45 conform de CAO VVT.

  Werk jij met ons mee aan de zorgorganisatie van de toekomst?

  Zorgstichting t Heem is werkzaam in Berkel-Enschot, Biezenmortel, Haaren, Helvoirt en Udenhout. Wij zijn hier vertrouwd en altijd dichtbij.

  Ouderen in deze Brabantse dorpen bieden wij dagbesteding en wijkverpleging. In onze woonzorglocaties bieden wij wonen, zorg en welzijn.

  Onze cliënten kunnen rekenen op goede zorg in een vertrouwde omgeving. Zij kunnen prettig oud worden in hun eigen dorp. De mensen die hiervoor zorgdragen zijn onze medewerkers.

  Zij werken met inspiratie, plezier en betrokkenheid aan kwaliteit van leven voor de cliënt. Vanuit onze filosofie dat we continu leren en verbeteren, zetten we onze medewerkers in hun kracht door uit te gaan van hun vakmanschap en hun talenten optimaal te benutten.

  Wij werken vanuit onze BLOEI-kernwaarden : betrouwbaar, liefdevol, ontwikkeling, efficiëntie en innovatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier