Project Engineer / Consultant WT, Roden
TRACTEBEL ENGIE
Roden, Drenthe, Netherlands
5 dagen geleden

Grootschalige, duurzame projecten; multidisciplinair en op maat gemaakt. Die moeten gewoon goed zijn ontworpen. Pak jij de verantwoordelijkheid voor het HVAC ontwerp?

FUNCTIEOMSCHRIJVING Bij ENGIE betekent engineeren : het multidisciplinair werken aan technische projecten van kop tot staart.

Waarbij je een bijdrage levert aan een CO2-neutrale toekomst. Onze ontwerpen kenmerken zich door no-nonsense, kwaliteit en bewezen concepten.

Door de grote hoeveelheid aan klanten en de daarbij horende diversiteit aan projecten kom je te werken in een complexe, maar uitdagende omgeving.

 • Of het nu gaat om de nieuwbouw van een groot ziekenhuis, de uitbreiding van een datacenter, verbouwing van een universiteit, een nieuwe koelinstallatie in een fabriek;
 • jij zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam ontwerp. In jouw rol als Projectengineer WT ga jij de klantvraag uitwerken tot een optimaal maakbaar, onderhoudbaar en bruikbaar ontwerp.

  Het kan voorkomen dat de wensen van de klant niet realistisch zijn, of dat jouw oplossing duurder uitvalt dan verwacht. Dankzij jouw ervaring en knowhow weet je wanneer je met de klant moet meebewegen en wanneer je hem van ander advies moet voorzien.

  Je krijgt in dit proces, naast de klanten, te maken met diverse stakeholders zoals; adviseurs, opzichters, directievoerders, keurende instanties etc.

  Buiten deze stakeholders heb je ook te maken met de wettelijke kaders en de kaders van ENGIE. Technisch hoogstaande engineering, waarbij je samenwerkt met specialisten en professionals.

  Je werkzaamheden bestaan verder uit het :

 • Ontwerpen van VO tot en met UO, regelmatig met eigen ontwerpverantwoordelijkheid
 • Coördineren met teamleden van andere disciplines
 • Optimaliseren van ontwerpen samen met uitvoering
 • Bepalen van materialisatie samen met de werkvoorbereiding
 • Laten) modelleren of vertekenen van jouw ontwerp

 • Ontwikkelen van technische standaarden en best practices
 • FUNCTIE-EISEN

 • Je hebt een HBO of MBO diploma richting de Installatietechniek en HBO werk- en denkniveau opgedaan door ervaring
 • Meerjarige ervaring als Engineer van HVAC installaties binnen de utiliteit (bij voorkeur met complexe projecten)
 • Je bent in staat om inhoudelijk te begeleiden
 • Je bent assertief, durft grenzen te stellen maar blijft denken in oplossingen
 • Je werkt gestructureerd en legt aannames en besluiten goed vast
 • Je bent innovatief en durft onconventionele keuzes te maken
 • WAT BIEDEN WIJ JE Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.

  a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt?

  Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. BEDRIJFSINFORMATIE ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep.

  ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

  ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen.

  Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. Als marktleider in Noord-Nederland zet ENGIE Services Noord met innovatieve concepten en integrale oplossingen de toon voor het succes van klanten in de industriële, utilitaire en onderhoudsmarkten.

  In onze diensten en producten verenigen we betrokkenheid, intelligentie en vakkennis. Dat zijn de pijlers van onze klant- en oplossingsgerichte mentaliteit, die voortdurend gericht is op verbetering.

  CONTACTINFORMATIE Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot.

  Voor vragen kun je contact opnemen met Leon Hut via of telefonisch op 06 825 23 638. Engineers

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier