Hard Services Manager
expertsonly
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

Primaire verantwoordelijkheid is de beschikbaarheid van alle kritische technische infrastructuur (energie, koel en beveiligings installaties en systemen).

Je stuurt op kosten en dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Je managed hiervoor meerdere subcontractors die voor het datacenter de operationele service activiteiten uitvoeren.

Je definieert een beheerplan en voert deze uit volgens ITIL richtlijnen. Je hebt regelmatig overleg met de sales afdeling, klanten en project management.

Je maakt deel uit van het management team van operations.

Functie eisen

 • HTS werk en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van het bieden van services binnen een datacenter (Stroomvoorziening, Koeling, Beveiliging etc.
 • of ander relevant werkgebied zoals (Scheeps)werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek.

 • Project Management ervaring (relevante projecten).
 • Kennis van Service management (ITIL) is een pré
 • Je bent een teamspeler maar je bent het boegbeeld voor anderen
 • Sterke People Management capaciteiten.
 • Je bent vindingrijk, pragmatisch en flexibel.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
 • Je draagt graag bij aan de technische en persoonlijke ontwikkeling van onze interne medewerkers en identificeert eventuele opleidingsbehoeften.
 • Bedrijfsprofiel

  De datacenters bij onze opdrachtgever zijn speciaal ontworpen voor de huisvesting en beveiliging van bedrijfskritische ICT-

  apparatuur. De ICT-ruimte kan volmaakt op de behoeften van de klant worden afgestemd. Met toegang tot meerdere carriers en serviceproviders, continue bewaking (24 uur per dag, 7 dagen per week), diverse voedingsbronnen, een gecontroleerde omgeving en onbeperkte schaalbaarheid.

  De ruimtes worden compleet op wens van de klant ontwikkelt. De klant beschikt dan over een gespecialiseerde, betrouwbare ICT-

  omgeving met alle flexibiliteit die het bedrijf nodig heeft. Het datacenter verzorgt de faciliteiten en garandeert continue beschikbaarheid van de bedrijfskritische diensten.

  Ondertussen houdt de klant zelf de controle over de ICT-operaties.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een uitstekend salaris met een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden : een aantrekkelijke bonusregeling, een zeer goede pensioenregeling (100%), collectieve zorgverzekeringen en opleidingsmogelijkheden.

  Bovendien vinden wij een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier