Software Engineer
Voort
Apeldoorn, Nederland, NL
4 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Functieomschrijving

Onzeopdrachtgever ontwikkelt een unieke elektrische aandrijftechnologievoor de Automotive branche. Deze technologie stelt fabrikanten instaat om energiezuinige voertuigen te produceren metnulemissie.

Onze opdrachtgever is op zoek naar eenenthousiaste Software Engineer (Junior niveau) voor hetontwikkelen, implementeren, testen en documenteren van software diegebruikt wordt voor diagnostiek en service activiteiten.

Ze hebbeneen diagnostische servicetoepassing ontwikkeld die voldoet aan allestandaarden van de auto-industrie, zoals : OTX, ODX, UDS en meer.

Detechnologie die is gebruikt om deze oplossing te ontwikkelen, isgebaseerd op .NET WPF voor de applicatie. De portaalwebsite isontwikkeld met behulp van ASP.

NET en MVC. Als Junior SoftwareEngineer draag je actief bij aan deze ontwikkeling zodattoekomstige wijzigingen en gevraagde features aan het frameworkworden toegevoegd.

Ten tweede lever je een actieve bijdrage in dediscussie met stakeholders over de functies en kenmerken van deapplicatie.

Functie-eisen

WO / HBOComputer Science, Electrical Engineering, Embedded ofvergelijkbaar

Ervaring met C#, UML, . NET

Arbeidsvoorwaarden

Voordeze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij onscentraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wijsamen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jijpast. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Ensamen werken we aan jouw ontwikkeling.

Zodat je blijft groeien optechnisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onzeopdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komenen leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaarbij de Voort Academy om aan je ontwikkeling tewerken
 • een opleidingsbudget van €1250,- perjaar zodat je blijft groeien
 • secundairearbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao vande opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier