Senior Tester
sQout
Rotterdam, NL
17 uur geleden

VERVULD

Profiel Senior Tester

Onze opdrachtgever is op zoek naar een gemotiveerde Senior Tester voor de afdeling Software ontwikkeling. Binnen deze afdeling is de productontwikkeling object en UML georiënteerd binnen het .Net platform.

De functie houdt in dat je testactiviteiten en testplannen autonoom voorbereidt en daarna opstelt en uitvoert. Daarnaast houdt je je ook bezig met het bewaken van de planningen.

Tevens is het je taak om testscripts uit te voeren en te ontwerpen. Op basis van deze taken presenteer je de resultaten aan de opdrachtgever en de projectmanager.

Ook is het voor deze functie van belang dat je kennis hebt van de functionele en technische specificaties die worden gebruikt voor de ontwikkeling van de software.

Ten slotte wordt verwacht dat je een energieke bijdrage zult leveren aan veranderingen in huidige modules en applicaties.

Vereisten Senior Tester

Onze opdrachtgever zoekt iemand die gemotiveerd is en ambitie heeft. Verder is het van belang dat je communicatief sterk ontwikkeld bent, nauwkeurig handelt, klantgericht bent en een goed organisatorisch vermogen hebt.

De vereisten zijn :

 • HBO denk- en werkniveau
 • Tenminste 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie (het liefst bij een organisatie die zich bezig houdt met software ontwikkeling op het gebied van financiële dienstverlening)
 • Goed om kunnen gaan en kennis hebben van ontwikkelingstrajecten voor Software, bij voorkeur Agile en / of SCRUM
 • Ervaring met TMap certificering of vergelijkbare testmethodieken en technieken
 • Bedrijfsprofiel Senior Tester

  De organisatiecultuur van onze opdrachtgever wordt gekenmerkt door professionaliteit, maar er is ook sprake van een ongedwongen sfeer, waarin een aangenaam werkklimaat en open communicatie centraal staan.

  Daarnaast bestaat er een OR die de belangen van werkgever en werknemer in evenwicht houdt en worden werknemers met regelmaat op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen binnen het bedrijf.

  Arbeidsvoorwaarden Senior Tester

  Onze opdrachtgever biedt arbeidsvoorwaarden die meegroeien met je carrière, doelen en ambities. Afhankelijk van leeftijd en ervaring bedraagt je brutoloon max.

  6000 euro obv 40 uur. Ook wordt er veel belang gehecht aan een goed evenwicht tussen de werkomgeving en de privé omgeving.

  Dit houdt in dat onze opdrachtgever zich flexibel opstelt, wat betekent dat de werktijden kunnen variëren en dat er verschillende opties zijn voor thuiswerken.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier