Assistent Accountant
Boschland Accountants & Adviseurs - Lienden
Lienden, NL
5 dagen geleden
source : deBanenSite

Boschland Accountants & Adviseurs - Lienden zoekt een Assistent Accountant te MBO geplaatst op 16-07-2020

Ervaren Assistent Accountant

Standplaats : Lienden

Wat kun je verwachten?

Je denkt mee met de klanten en speelt in op nieuwe ontwikkelingen die voor hen van belang zijn. De ondernemende mens staat centraal.

Binnen deze professionele en groeiende organisatie is er alle ruimte om vaardigheden te ontplooien en te ontwikkelen. Al snel krijg je steeds meer verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om zelfstandig initiatieven te nemen.

Wie zijn wij?

Boschland accountants en adviseurs is aangesloten bij het SRA en er werken gecertificeerde AA-accountants die de klanten een comfortabele stoel bieden als het gaat om ondernemerschap.

Jij als werknemer van Boschland accountants en adviseurs bent betrokken bij het bedrijf en trekt de jas aan die bij de klant past.

Wij bieden fiscaal advies, juridisch advies, administratie, boekhouding en belastingaangifte, wettelijke controle en samenstelling van jaarrekeningen en salarisadministratie .

Als onze werknemer wordt van je verwacht betrokken te zijn en hart te hebben voor de ondernemer. Mensen, rendement en langetermijnbelangen staan bij ons centraal.

Wat verwachten wij van jou?

In deze functie als Senior Assistent Accountant stel je jaarrekeningen samen en verzorg je fiscale aangiften voor een deel van de mkb-klanten.

Je bent in staat om, vanuit een klantgerichte houding, zelfstandig en accuraat te werken. Er wordt je de mogelijkheid geboden om na gebleken geschiktheid door te groeien naar de functie van AA-Accountant.

Je zult dan verantwoordelijk zijn voor het binnenhalen van (advies)opdrachten en nieuwe klanten, het signaleren van kansen en creëren van mogelijkheden voor cross selling bij de klant.

De groei betekent dat je de gesprekspartner zult zijn van de (potentiële) klant en eindverantwoordelijk voor klantcontacten en klantbehoud.

Functie-eisen :

 • Afgeronde mbo of (studerende) hbo AA
 • 4 tot 6 jaren relevante werkervaring op een accountantskantoor
 • Je ambieert de functie van AA-Accountant of Bedrijfsadviseur
 • Je beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden
 • Je vindt het plezierig om in een team te werken
 • Je hebt een commerciële instelling
 • Je bent in staat om vanuit een klantgerichte houding, zelfstandig en accuraat te werken
 • Interesse in de functie van Assistent Accountant bij Boschland Accountants & Adviseurs - Lienden regio ?

  Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier