Sales Manager Benelux
Paramelt
HEERHUGOWAARD, The Netherlands
5 dagen geleden

Voor de afdeling Sales & Marketing zijn wij op zoek naar een enthousiaste

SALES MANAGER BENELUX

Profiel functie

Als Sales Manager Benelux ben je verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten in de Benelux. Je bent de leider en coach van het Sales Team.

Een uitdagende functie, waarvoor je naast commercieel talent en management skills, ook veel affiniteit met onze producten nodig hebt.

Je volgt een gedegen training waarin onze producten en hun eigenschappen centraal staan. Deze inhoudelijke technische expertise is essentieel, omdat onze klanten behoefte hebben aan een gesprekspartner die met ze meedenkt en feilloos kan inspelen op hun vragen.

Je verdiept je in de veranderende eisen die aan de producten worden gesteld en je overlegt hierover met de collega’s in onze productielocaties in Heerhugowaard (industrial waxes & hotmelt adhesives) en Veendam (coatings, koudlijmen en constructielijmen).

Persoonlijk contact met de klant is uiterst belangrijk en je besteedt daarom het grootste deel van je tijd aan het onderhouden van relaties met bestaande klanten en distribiteurs.

Ook ben je verantwoordelijk voor key accounts in verschillende industrieën. Je rapporteert in deze functie aan de Sales Manager EMEA.

Profiel kandidaat

Voor deze functie zoeken wij iemand met een HBO-werk- en denkniveau. Je hebt een pragmatische en flexibele instelling en je bent zowel klantgericht als resultaatgericht waardoor je goed kunt schakelen tussen de wensen van de klant en de oplossingen die Paramelt kan bieden.

Je hebt enkele jaren ervaring als Sales en / of Key Account Manager in de b-to-b markt, bij voorkeur in de industriële sector (bijv.

chemische- of verpakkingsindustrie). Ervaring met lijmen of coatings is een pré.

Op basis van deze ervaring heb je een stevige en vasthoudende persoonlijkheid ontwikkeld, die aangenaam is in de omgang en die zowel sociaal als communicatief sterk is.

Je bent accuraat, pragmatisch en resultaatgericht en je hebt de ambitie om het team te laten groeien en excelleren.

Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke contactuele vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wij bieden je een boeiende en uitdagende functie, waarin je enerzijds veel vrijheid krijgt, maar anderzijds ook nauw samenwerkt met je collega’s van de afdelingen Customer Service, Logistiek, Planning, Productie, Research & Development en Quality Control.

Ook werk je samen met de Marketing Manager om Paramelt te promoten middels mailingen, beurzen of publicaties.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier