Junior manager assurance
Grant Thornton LLP
Woerden
18 uur geleden

In het kort

Wie : Een (bijna) afgestudeerde RA met minimaal 6 jaar ervaring binnen de controlepraktijk. Wat : Controles uitvoeren voor aansprekende nationale en internationale klanten.

Waarom : Ruimte om te groeien en te leren van de opdrachten die je uitvoert binnen een ambitieuze organisatie, de opleidingsmogelijkheden en de persoonlijke en open werksfeer.

Waar : Jouw standplaats is Woerden, maar je wordt ook in andere regio’s ingezet.

De functie

Als junior manager binnen de assurance praktijk ga je aan de slag voor klanten die zowel nationaal als internationaal opereren.

Je klantenportefeuille varieert van corporate klanten tot lokale ondernemers die actief zijn binnen diverse branches. In deze zelfstandige rol bewaak je de voortgang van de controlewerkzaamheden en sta je in direct contact met de manager / partner.

Je geeft leiding aan assistenten in wisselende team samenstellingen, waarbij begeleiding in hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling een belangrijk onderdeel is.

Wij zoeken

Als junior manager assurance herken je jezelf in het volgende profiel :

 • Je bevindt je in een ver gevorderd stadium met je post master RA of hebt de titel reeds in bezit.
 • Je hebt minimaal 6 jaar werkervaring binnen de controlepraktijk.
 • Je bent ondernemend, communicatief vaardig, klant- en resultaatgericht en een teamplayer.
 • Je hebt een nauwkeurige en professioneel kritische instelling met een rechte rug.
 • Je bent maatschappelijk betrokken.
 • Je hebt ervaring met het aansturen van een team.
 • Je bent commercieel ingesteld.
 • Je hebt goede kennis van de Engelse taal.
 • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden : collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.
 • Wij bieden : Jezelf blijven ontwikkelen

  Wij bieden je een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, gestimuleerd wordt om het verschil te maken en groei, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak, aanmoedigt.

  Door de juiste ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen. Een uitgebreid intern opleidingsprogramma, intern stagebureau en persoonlijke begeleiding maken hier onderdeel van uit.

  Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk ons korte filmpje ().

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier