Parttime verzorgende bij ViVa!
Aethon
Heemskerk, Noord-Holland
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Relevante werkervaring opdoen tijdens jouw zorgstudie op hbo- of wo-niveau? Dat kan bij ViVa! Zorggroep in Castricum, Heemskerk, Uitgeest of Limmen! In deze functie bepaal jij zelf wanneer je werkt!

Werken aan de best mogelijke zorg

Voordat jij aan de slag gaat binnen het verzorgingstehuis op één van de locaties volg je de training Verpleegtechnische Vaardigheden .

De ervaringen uit deze trainingen gaan jou helpen bij werkzaamheden als subcutaan injecteren, insuline toedienen, zwachtelen, het toedienen van medicatie en ADL-handelingen.

Uiteraard kan je tijdens jouw diensten altijd terugvallen op collega's. 'Samen' is het sleutelwoord bij ViVa! Zorggroep.

Ze zijn dan ook zeker bereidt jou te helpen! Met elkaar zorgen jullie ervoor dat ouderen zo prettig mogelijk de dag doorkomen.

Meerdere locaties en meerdere doelgroepen

Je komt te werken op meerdere locaties. Hierdoor doe je versneld een enorme rijke variatie aan ervaringen op waar je veel aan hebt.

Zowel tijdens je studie, als erna. Om je een gevoel te geven : de ene locatie biedt op een gemoedelijke manier kleinschalige zorg aan ouderen met een vorm van dementie.

Een andere locatie heeft appartementen waar ouderen met een lichamelijke aandoening zoveel mogelijk zelfstandig wonen. Daar is de zorg vooral gericht op ondersteuning in het dagelijks leven.

En bijkomend voordeel? Alle locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer! De locaties van ViVa! Zorggroep liggen in Castricum, Heemskerk, Limmen en Uitgeest.

Je werktijden liggen tussen 07 : 00 uur en 23 : 00 uur. De locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Haarlem, Alkmaar en Amsterdam.

Afhankelijk van de locatie duurt dit 30-60 minuten. Heb je een auto? Dan is dat zeker een voordeel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier