Project Lead Interior/Exterior
Feadship
Kaag
4 dagen geleden

Over de functie

Samen bouwen wij superjachten en als Project Lead Interior / Exterior bij Royal Van Lent Shipyard ben je binnen het projectteam inhoudelijk verantwoordelijk voor het interieur- en / of exterieur van een Feadship.

Vanaf de verkoopfase tot en met oplevering ben jij verantwoordelijk voor het interieur en exterieur binnen jouw project en bewaak je de standaarden in overeenstemming met het ontwerp, budget en vastgestelde kwaliteitsnormen.

Je werkt nauw samen met de fase verantwoordelijke managers. Denk hierbij aan de Cascomanager tijdens de bouw van het casco, de Manager Engineering tijdens de engineeringsfase én de Outfittingsmanager tijdens de daadwerkelijke productiefase op een van onze scheepswerven (Kaag en Amsterdam).

Je bent onderdeel van een of meerdere projecteam(s) en de inhoudelijke projecteigenaar voor het interieur en exterieur. Je bent adviseur en hierdoor een belangrijke linking pin met de ontwerpers en gecontracteerde meubelfabrieken.

Door jouw inhoudelijke kennis vertaal je gemakkelijk de wensen of eisen van de klant of architect naar haalbare oplossingen en bewaakt daarbij de meer / minder kosten.

Op hoofdlijnen ziet je tijdsbesteding er als volg uit :

 • Managen van het bouwproces, op het gebied van interieur en exterieur, van contractfase tot aan de oplevering en het bewaken van de gemaakte afspraken;
 • Afstemming tussen alle betrokken partijen : Ontwerpers EigenaarvertegenwoordigerFase managersZusterondernemingenDe Voogt Naval ArchitectsSubcontractorsCo-makers
 • Opstellen van project-, voortgang-rapportages
 • Wij vragen

  De ideale kandidaat beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding binnen de Scheeps- of (bij voorkeur) Jachtbouw / Interieur en of Meubelmakerij.

  Je hebt kennis van het jachtbouwproces, de diverse materialen en technieken én hebt ervaring met projectmatig werken.

  Je bent gewend om samen te werken binnen grote projecten en verliest hierbinnen jouw eigen scope nooit uit het oog. Wij verwachten dat je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst.

  We zijn op zoek naar een vaste invulling voor deze vacature.

  Wij zijn op zoek naar jou omdat :

 • Jij ervaring hebt met (grote) projecten op het gebied van interieur en exterieur binnen de luxe scheeps-, en / of jachtbouw;
 • Jij een snelle vertaling kan maken van de wensen van de klant en de haalbaarheid binnen tijd en budget en hierop kan anticiperen;
 • Je het projectplan op het gebied van interieur en exterieur weet te bewaken op gebied van budget, tijd en kwaliteit;
 • Jij flexibel bent en snel kan anticiperen op veranderingen in zowel het ontwerp als in de productie.
 • Je van nature makkelijk samenwerkt;
 • Jij altijd streeft naar de hoogste kwaliteit en het leuk vind om je te verdiepen in de in de laatste ontwikkelingen op het gebied van scheeps-, en jachtinterieurbouw / exterieurbouw.
 • Wij bieden

  Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk.

  Een leuke informele sfeer waar professionaliteit centraal staat. Jouw bijdrage is echt zichtbaar in onze superjachten! Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze projecten.

  Naast een uitstekend salaris hanteren wij voor deze functie op basis van een 40-urige werkweek :

 • 27 vakantiedagen;
 • 13 ADV dagen;
 • Voorwaardelijk extra vakantiegeld.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier