Grondwerker - Oldenzaal
Effect Personeelsdiensten
Oldenzaal, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Jouw werkweek ziet er gevarieerd uit. Het is een veelzijdige functie waarbij je zowel in teamverband als zelfstandig aan projecten werkt.

Het aanleggen van huisaansluitingen en PVC riool leggen behoren tot jouw werkzaamheden als grondwerker. Daarnaast assisteer je bij het leggen van hoofdriool, spring je bij aan de kraan, peilen en dergelijke.

Ook behoort daar het zetten van kolken en het opmetselen van putdeksels bij.Je hoeft geen vakman te zijn, je hebt wel de wil om te leren en je gaat met veel enthousiasme aan het werk!

Functie-eisen :

Het belangrijkste vinden wij dat je met je plezier naar je werk gaat, ook die twee rechter handen komen goed van pas. Voldoe je daarnaast ook aan de volgende punten, dan kunnen wij jou een mooie baan aanbieden!

 • Affiniteit met de infra;
 • Een afgeronde mbo-opleiding en / óf werkervaring (1 tot 3 jaar) in de infra;
 • Je bent in het bezit van een VCA-diploma of je bent bereid deze te halen;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • Bedrijfsomschrijving :

  Je komt te werken bij een zeer goed aangeschreven aannemersbedrijf in de regio Achterhoek (oost-Nederland). De expertise ligt bij de weg- en waterbouw, groen en natuurbouw.

  Er is een informele en collegiale omgang in het bedrijf. Je hebt nauw contact met je collega's, waardoor de samenwerking soepel verloopt.

  Bij onze opdrachtgever krijg je een BPF Bouwpensioen, de mogelijkheid tot TVT opbouw en dus géén WW in de winter. Heb jij goed werk geleverd, dan krijg je een vaste aanstelling.

  Ook krijg je de ruimte om cursussen en opleidingen (gratis) te volgen in jouw vakgebied.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier