Projectontwikkelaar
GrijsGroen
Amersfoort, NL
21 uur geleden

De Nieuwe Stad, het Militair Hospitaal, het Zusterhuis, Landgoed Klingelbeek, de Open Hofkerk Lawijckerhof... gaat jouw hart ook sneller kloppen van deze prachtige plekken in Amersfoort en regio Arnhem?

Wij zoeken een ontwikkelaar voor onze opdrachtgever om te helpen deze fantastische projecten vooruit te helpen. Iemand die zich wil vastbijten in de ontwikkeling van binnenstedelijk gebied.

Een ondernemende Ontwikkelaar junior+ of medior met eigen initiatief, creativiteit en doorzettingsvermogen om de projecten tot een succes te maken.

De projecten zijn altijd bijzonder en ontwikkelen zich tijdens het proces. Jij weet het einddoel voor ogen te houden en vindt altijd een manier om koers te houden.

Daarbij zijn je daadkracht, resultaatgerichtheid en flexibiliteit je grootste assets. Je ondersteunt bij haalbaarheidsonderzoeken en marktanalyses.

Ben jij nu junior of medior projectontwikkelaar en toe aan een nieuwe stap, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Wat bieden wij jou?

Een bijzondere werkplek bij een organisatie met een open en informele werksfeer en inspirerende projecten. Een brede functie waarin ruimte is om zelf de touwtjes in handen te nemen en heel veel te leren.

Je wordt onderdeel van het projectbureau van Schipper Bosch, de backbone van de Schipper Bosch groep waar het gaat over ruimtelijke ontwikkeling en bouwen.

Ons hoofdkantoor staat in het hart van Amersfoort in De Nieuwe Stad.

Jouw profiel

Wij zoeken iemand die :

 • Generalist is in ontwikkeling, zowel wat betreft de particuliere als de zakelijke markt;
 • Commercieel en technisch inzicht heeft;
 • Kennis heeft van ruimtelijke procedures en regelgeving;
 • Zelfstandig kan opereren;
 • Gevoel heeft voor posities in de markt van verschillende partijen;
 • In staat is om structuur en sturing aan te brengen in projecten;
 • Communicatief sterk is;
 • Flexibel en resultaatgericht kan werken en in staat is nieuwe inzichten te implementeren in het lopende ontwerp- en bouwproces.
 • Minimaal een afgeronde technische of bouwkundige hbo-opleiding heeft;
 • Drie tot vijf jaar relevante werkervaring heeft;
 • Bij voorkeur woonachtig is in de regio Amersfoort;
 • Werkzaamheden

  Projectleiding : van initiatieffase tot en met oplevering. Beoordelen van plannen op o.a. technische kwaliteit, planning en financiële haalbaarheid.

  Aansturing van de vergunningsprocedures. Interne en externe coördinatie met aannemers, architecten, coöperaties en andere partijen.

  Contacten onderhouden en lobby met gemeenten, stakeholders en andere externe belanghebbenden.

  Het bedrijf

  Schipper Bosch is een prijswinnende ontwikkelaar en belegger die de omgeving verrijkt. De plekken die we creëren bieden functionele en maatschappelijke waarde.

  Hoe solliciteer je?

  Stuur een mailtje, appje of bel via tjeerd grijsgroen.nl of 06-49935463

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier