Commercieel binnendienst medewerker
Randstad
ZEVENAAR, NL
3 dagen geleden

Wij hebben een mooie vacature als Commercieel Medewerker Binnendienst in Zevenaar! Onze relatie is een bedrijf wat zich (B2B) bezig houdt met het ontwerpen, produceren en verkopen van deuren.

Vind jij het leuk om je klanten te helpen en hen te ondersteunen met orders en bestellingen?

In de functie ben je het aanspreekpunt van zakelijke klanten, waaronder veel (grote) retailers. Je adviseert hen over de producten, levertijden en zorgt ervoor dat orders worden verwerkt.

Een diverse functie met een leuke mix tussen klantcontact en administratie. Vragen zijn uiteenlopend en het bedrijf kan veel verschillende productoplossingen bieden.

Tot slot werk je ook samen met een collega in de buitendienst om samen je klanten zo goed mogelijk te bedienen!

DE ORGANISATIE EN ARBEIDSVOORWAARDEN

Je gaat werken op een binnendienst met 10 medewerkers. Het is een informele organisatie met ruimte voor eigen inbreng en gezelligheid.

Qua arbeidsvoorwaarden kun je rekenen op :

 • Een detacheringscontract via Randstad (bij goed functioneren overname door onze relatie) Een salaris dat kan oplopen tot €2500,-
 • bruto op basis van 40 uur aangevuld met goede secundaire voorwaarden (reiskosten, 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld)

  WIE BEN JIJ?

  Je bent minimaal MBO-4 opgeleid in commerciële richting en gericht op zoek naar een baan als Commercieel Medewerker Binnendienst.

  Je bent een gedreven en enthousiast type dat goed met klanten kan omgaan en daarnaast nauwkeurig is in de administratieve verwerking.

  Je pakt aan en werkt graag in een hectische en dynamische omgeving. Deze functie kan een mooie opstap zijn richting de toekomst!

  INTERESSE?

  Ben je na het lezen van de vacature direct enthousiast geworden? Bij voorkeur ontvang ik je sollicitatie dan via de solliciteren’ knop.

  Ben je latent op zoek of twijfel je nog? Contact mij gerust direct via 06-47117215 of fatana.davoodi nl.randstad.com

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Continue" or "Continue with Google" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier