Cyber security engineer
CCV
Arnhem, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Cyber security engineerWat ga je doen?Jouw profielAls Cyber security engineer ben je nieuwsgierig en altijd op de hoogte van het actuele security nieuws.

Jij weet deze kennis te combineren met je technische vaardigheden en in te zetten bij het dagelijks security beheer van de digitale infrastructuur.

Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen binnen het security werkveld. Je bent integer, communicatief vaardig en analytisch.

Je durft gevraagd én ongevraagd je advies te geven over security aspecten die zich voordoen.Wat je meeneemt : Minimaal 3 jaren aantoonbare ervaring binnen het werkgebied securityhbo werk- en denkniveauervaring met vulnerability scans en penetratietesten (certificering, bijvoorbeeld OSCP, is een pre)kennis op het gebied van netwerk- en systeembeveiligingkennis van security frameworks en best practices, alsmede de OWASP top 10 en SANS top 25de drive om jezelf te (blijven) ontwikkelen tot Security specialistgoede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschriftWaar kom je te werken?

Bezit jij de mindset en specifieke technische kennis binnen het werkveld van security en compliance? Volg jij ontwikkelingen op de voet en weet jij relevante informatie om te zetten in verbeteringen?

Dan leren wij je graag kennen.We brengen je verder Het Cyber security center (CSC) is verantwoordelijk voor het Security operations center (SOC), vulnerability management, security incident response, penetration testing, consultancy en threat intelligence.

Als Cyber security engineer ben je verantwoordelijk voor het op peil houden en verbeteren van een veilige en betrouwbare transactieomgeving.

Je draagt bij aan het optimaliseren en verbeteren van de ingerichte security maatregelen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het : uitvoeren van vulnerability scans en penetratietesten op onze interne en externe digitale infrastructuur en webapplicatiessamenwerken met onze Operations center engineers bij het oplossen van security incidenten en het doorvoeren van verbeteringenbeoordelen van wijzigingsverzoeken binnen onze datacenter infrastructuur (volgens ITIL)participeren in kortdurende projecten als security consultantAls Cyber security engineer treed je bij problemen op als troubleshooter.

Je anticipeert op veranderingen en bedreigingen op het gebied van informatiebeveiliging. Wij zorgen ervoor dat je wordt betrokken bij verbetervoorstellen en projecten.

Op jouw beurt draag jij bij aan de verdere verhoging van het securityniveau van de IT-omgeving van CCV!Wat zijn jouw talenten?

Je nieuwe werkomgevingIedere dag maken wij miljoenen betalingen mogelijk. Daar zijn we trots op. Om dat te realiseren zijn we innovatief én betrouwbaar tegelijk.

We sleutelen in de voorhoede aan de nieuwste technologie, maar staan ook met beide benen in de maatschappij. En dat zie je in je nieuwe werkomgeving.

We zijn ambitieus, gericht op de toekomst, open en collegiaal. Vol vertrouwen in elkaar.Wat mag je van ons verwachten?Bij ons werk je : afwisselend in ons hoofdkantoor in Arnhem en thuismet een contract voor 36 40 uur per week (eerst voor 1 jaar)in flexibele werktijden (zoals 4 x 9 uur) voor een marktconform salaris, resultaatafhankelijke winstdeling en reiskostenvergoedingvoor een pensioenregeling waarbij CCV 2 / 3 van de premie voor haar rekening neemtmet 29 vakantiedagen op fulltime basis.

Extra vakantiedagen bijkopen kanin een enthousiast en scherp team, waar ruimte is voor ontwikkeling en studiemogelijkhedenBen je ge nteresseerd?

Reageer nuWord jij enthousiast van deze vacature? Dan ontvangen wij graag je cv en motivatie. Die stuur je naar ons via de solliciteerknop hieronder.

Neem voor meer informatie contact op met Laura Oord van Recruitment via 088 2289732. Als betaaldienstverlener zijn wij verplicht je te screenen.

Daarom doorloop je een screeningsprocedure.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier