Constructeur
Eminent
Heemstede, NL
21 uur geleden
source : Bouwvacatures

Samen met jouw team, dat bestaat uit junior constructeurs, ervaren constructeurs en Revit modelleurs, ben je verantwoordelijk voor het bedenken van constructieve oplossingen voor de klant.

Hierin neem je verantwoordelijkheid voor eigen projecten van aanname tot facturatie. Deze mate van zelfstandigheid is voor jouw ondernemendheid dan ook van grote toegevoegde waarde binnen het takenpakket en je krijgt energie van werken aan meerdere projecten tegelijk.

Je denkt mee in het ontwerpproces en komt met technisch maakbare oplossingen die het ontwerp versterken. In de rol van constructeur dien je tevens als vraagbaak voor de junior collega's en begeleid je hen waar nodig.

De projecten waaraan je werkt bevinden zich in het hele land en zijn sterk gevarieerd, waarbij je kan denken aan bijvoorbeeld scholen, gemeentehuizen, appartementencomplexen, theaters en kantoren, van kleine restauraties tot aan de volledige nieuwbouw.

Interesse? Neem contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, m.blom eminentgroep.nl

Functieeisen

 • TU of HBO afgerond (Bouwkunde richting constructie)
 • 5-10 jaar ervaring als constructeur
 • Ervaring als projectleider is een pre
 • Professioneel gebruiker van teken- en rekenprogramma’s als Revit en Technosoft en SCIA-Engineer
 • Ervaring met open BIM trajecten, clash sessies is een pre
 • Nauwkeurig, enthousiast en gedreven
 • Teamspeler, je hebt de wil om er samen voor te gaan
 • Je bent ondernemend en neemt (een grote mate van) verantwoordelijkheid voor projecten
 • Ervaring met Tekla is een pre
 • Bedrijfsomschrijving

  De opdrachtgever betreft een groeiend ingenieursbureau met meerdere vestigingen in Nederland. Kenmerkend voor deze organisatie zijn een grote mate van betrokkenheid en betrouwbaarheid.

  Een duurzame relatie met de klant en het leveren van uitstekende kwaliteit staan hoog in het vaandel. De uiteenlopende projecten bevinden zich op zowel nationaal als ook internationaal niveau.

  Binnen het bureau heerst een informele sfeer en er is ruimte voor ontwikkeling.

  Arbeidsvoorwaarden

  Een baan binnen een hechte organisatie waarin medewerkers worden gestimuleerd hun kennis te delen en elkaar te helpen. Er wordt geïnvesteerd in ontwikkeling van het personeel.

  De intentie is om medewerkers voor langere tijd aan de organisatie te binden. Salaris is marktconform en afhankelijk van ervaring.

  Start op korte termijn is mogelijk.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier