Tuinman
Valk Verrast
Sassenheim-Leiden, NL
6 dagen geleden

Ben jij een harde werker, flexibel, enthousiast en heb jij hart voor het werken in de tuin als tuinman? Grijp dan deze kans.

Als tuinman voer je allerlei werkzaamheden uit die het vak afwisselend maken en waarin jij je passie kwijt kunt

Je verzorgt het onderhoud van tuinen en voert werkzaamheden uit, zoals snoeien, maaien, onkruid verwijderen, het onderhouden van bloemen en planten en evt. straatwerk.

Wat zoeken wij?

Een gepassioneerde tuinman die het leuk vindt om ongeveer 8-10 uur per week bezig te zijn rondom het hotel. In de winter heb je het iets minder druk, in de zomer groeit het groen hard, dus kunnen we jouw inzet juist meer gebruiken.

Je hebt een achtergrond in de hovenier sector en weet wel raad met het onderhoud van ons groen.

Profiel

 • Je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je hebt relevante werkervaring in de groen-sector;
 • Je bent flexibel;
 • Het is voor jou geen probleem om als tuinman jouw handen uit de mouwen te steken en relatief fysiek zwaar werk te verrichten.
 • Wat bieden wij jou?

 • Je sluit je aan bij de mooiste horecafamilie;
 • Een marktconfom salaris o.b.v. de horeca cao;
 • Een leuke en gezellige werkomgeving;
 • Personeelskorting binnen de Van der Valk Hotels.
 • Het hotel en haar faciliteiten

  Naast ons mooie hotel, met 157 kamers, een mooi congrescentrum en 16 multifunctionele zalen heeft Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden ook andere faciliteiten te bieden.

  In het sfeervolle à la carte restaurant Nest worden gasten verrast met de heerlijkste culinaire gerechten. De menukaart van Nest is verrassend.

  Onze chef-kok is werkzaam geweest in diverse sterren restaurants, en dat proef je! Bekijk ons om alvast de sfeer in restaurant Nest te beleven.

  Voor een spannende cocktail, vers bereide sushi of andere oriëntaalse gerechten kan men terecht bij OZZO Oriental Restobar.

  Het ruim opgezette Live Cooking restaurant is de ideale locatie voor een heerlijk buffet met familie of vrienden. De sauna & wellness en Jack’s Casino maken onze faciliteiten compleet.

  Neem alvast een kijkje in ons hotel via onze .

  Awards en nominaties

  In 2018 was het hotel trotse winnaar van de Nationale Meeting Award XL en dit jaar zijn we weer genomineerd en in de top drie te vinden met onze prachtige zalen en service.

  Ook heeft het hotel de prijs gewonnen van beste Leerbedrijf Horeca 2018-2019. Onze visie over opleiden en de uitvoering van deze plannen zijn belangrijke punten waar toen naar is gekeken.

  We mogen met trots zeggen dat Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden uitblinkt in een goede samenwerking met scholen, deelname aan verschillende brancheactiviteiten en dat er veel aandacht is voor zowel leerling als andere collega s.

  Over ons

  Bij ons werk je in een open, spontane sfeer en krijg je de gelegenheid om jezelf te ontplooien. Drie kernwaarden staan bij ons centraal : Feel good, Home en WOW! Wij vinden het belangrijk dat zowel gasten als collega’s zich bij ons thuis voelen.

  Want blije collega’s zorgen voor blije gasten. Samen doen we er alles aan om onze gasten de hoogst mogelijke service te bieden en hen het echte WOW’ gevoel te geven.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier