Senior Werkvoorbereider Bouw
Meinselect B.V.
Den Bosch, NL
17 dagen geleden

Over deze vacature

Als werkvoorbereider ben je hier de spin in het web voor het uitvoering gereed maken van woningbouw / utilitaire projecten.

Tijdens het project ondersteun je de projectleider en uitvoerder. Je bent mede verantwoordelijk voor de organisatie van het bouwproject, zodat alles passend en tijdig op de bouw geleverd wordt.

Daarnaast wordt je ook betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe projecten. Jou kennis en ervaring is hierbij erg belangrijk om onze projecten tot een succes te brengen.

Werk jij graag binnen een betrokken, loyaal team van collega's? Binnen deze organisatie krijg je alle ruimte om mee te bouwen aan mooie, zichtbare projecten in de regio Noord-Brabant - Gelderland.

Functie-eisen

Ben jij die gedreven, geïnteresseerde Werkvoorbereider met passie voor je vak? Je bent klantgericht, sociaal en creatief in je vak?

Verder beschik je over :

 • Afgeronde MBO, HBO of WO-opleiding, bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde
 • Ervaring met BIM programma’s zoals Revit en Solibri (voorkeur maar geen harde eis)
 • Woonachtig in de regio Den Bosch - Oss - Nijmegen - Eindhoven
 • Je hebt ervaring met grootschalige woningbouw, utiliteitsbouw of combinatieprojecten.
 • Van starter tot senior, op zoek naar een vaste job of liever zzp? Wij vragen iedereen met interesse te reageren! Graag maken wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek om er achter te komen of jij die collega bent die past binnen deze prachtige bouwonderneming!

  Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever is een persoonlijk, professioneel bouwbedrijf met een eigen projectontwikkelingsafdeling. Met inmiddels een kleine 60 jaar ervaring in diverse vraagstukken zijn ze een betrokken bouwpartner.

  Van woningbouw, utiliteitsbouw, ontwikkeling tot bouwkundig beheer, onze opdrachtgever heeft alles in huis om een veelzijdige bouwonderneming te zijn en te blijven.

  Ter uitbreiding van het bestaande, loyale team zijn wij per direct op zoek naar een TOP Werkvoorbereider!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Fulltime functie met veel groei en ontwikkelmogelijkheden;
 • Veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Arbeidsvoorwaarden conform UTA Bouw cao;
 • Werken binnen een sociaal, betrokken bouwbedrijf.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier