Schoonmaak medewerker
Hago Rail Services
Bergeijk, NL
2 dagen geleden

Voor een van onze klanten Lunet Zorg zoeken wij een medewerker schoonmaak in Bergeijk . Wij zoeken iemand die van maandag tot en met vrijdag kan werken tussen 08.

00 en 14.00 uur (14 uur per week, onder schooltijden werken is dus mogelijk!),

Wat doet en wie is Lunet zorg?

Lunet Zorg is een Brabantse stichting die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Met ruim 2.700 cliënten van alle leeftijden die rekenen op Lunet voor onder andere wonen en werk, dagbesteding en 24 / 7 intensieve zorg is Lunet een van de grootste zorgaanbieders.

Ze beschikken over bijna 100 eigen locaties.

Ben jij onze nieuwe schoonmaak topper?

Werken bij Hago Zorg is allesbehalve enkel en alleen werken in de schoonmaak. Het betekent ook een luisterend oor bieden en zorgzaam zijn.

Jij snapt dat er naast het werk ook een praatje met de cliënten gemaakt mag worden. Daarom moet je de Nederlandse taal goed beheersen.

Verder draai jij je handen nergens voor om of het nu gaat om vloeren boenen, spiegels laten glimmen of het sanitair weer schoon, jij doet dit allemaal met een glimlach op je gezicht.

Aan het einde van de werkdag gaan jij en je collega’s weer met een fris gevoel naar huis.

Wat bieden wij onze nieuwe medewerker schoonmaak?

 • Je verdient volgens CAO Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. Dat betekent een uurloon tussen €11,44 en €13,05 vanaf 21 jaar.
 • Een tijdelijke aanstelling van 7 maanden met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden om je kennis uit te breiden door middel van opleidingen. Wil jij groeien in het vak? Laat ons dat weten.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier