Uitvoerder werktuigbouwkunde
Infra Relatiedagen
Hardenberg, Overijssel, NL
6 dagen geleden

Als uitvoerder WTB ben je, samen met het gehele projectteam, de basis in het proces van renovatie en onderhoudsprojecten aan infrastructurele objecten als bruggen en sluizen.

Je geeft leiding aan het team van voormannen en monteurs, zodat de belangrijke infrastructurele ader waar jullie aan werken, efficiënt en met de hoogste kwaliteit gerenoveerd of gereviseerd wordt.

Je ben een bron van kennis en inzicht op WTB-gebied voor anderen. Je denkt in oplossingen en verbeteringen. Je bent de techneut die organisatorisch sterk is en die, ondanks tijdsdruk, het overzicht bewaart.

Als onderdeel van het projectteam neem jij jouw aandeel tijdens bouwvergaderingen. Uiteraard verzorg jij de rapportage aantoonbaar werken van de uitgevoerde werkzaamheden aan de projecten, metingen en foto’s zijn hier ook onderdeel van.

Je weet mensen te motiveren en je hebt er geen moeite mee om ze aan te spreken op houding en gedrag. In samenwerking met de klant en / of onderaannemers zorg je ervoor dat problemen worden opgelost.

Wat biedt Hollandia?

Een brede rol waarbij je voor de buitendienst en de klant op het project het aanspreekpunt bent. Hollandia is een familiebedrijf met een goede werksfeer.

We kijken naar elkaar om, hebben diverse sociale activiteiten per jaar en tot slot werk je aan bekende en grote projecten.

Af en toe een dagje vrij? Geen probleem, wij bieden 40 vrije dagen.

Wat vragen wij van jou?

Je bezit minimaal MBO werk- en denkniveau (Werktuigbouwkunde); heb je naast werktuigbouwkunde ook affiniteit met elektrotechniek of hydrauliek, dan is dat heel mooi meegenomen.

Je hebt voldoende mechanische kennis van o.a. aandrijvingen, uitlijnen, hydrauliek en staalconstructies. Doordat we te maken hebben met weg- en scheepsvaartstremmingen komt s nachts of in het weekend werken voor.

Dit is voor jou geen bezwaar. Je bent in staat om tekeningen lezen en te werken volgens voorgeschreven schema’s of andere schriftelijke gegevens, zoals uitvoeringsplannen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier