Verpleegkundige
Florences
Maastricht, NL
9 uur geleden
source : Joof.nl
 • Functieomschrijving Wat ga je doen : Voor meerderelocaties in Limburg zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (BIGniet nodig) die uren willen maken voor diverse cohort-isolatie ;
 • Een cohortafdeling is bedoeld voor alle laagverdachte patiëntenvoor corona en influenza, die niet direct aan de casusdefinitie vanhet RIVM voldoen.

 • Na positieve test corona gaan zij in strikteisolatie, na negatieve test corona gaan zij naar een reguliereafdeling. Bezoek wordt zoveel mogelijk beperkt ombeschermingsmiddelen te besparen, maar patiënten mogen één bezoekerper dag ;
 • Door het cohorteren van patiënten met het coronavirus opéén afdeling, ontlasten we andere afdelingen en zorgmedewerkers, enbesparen we aanzienlijk op de (schaarse) materialen.

  Wil jij werkenin een multidisciplinair team van zorgverleners en een steentjebijdragen tijdens deze pandemie? Heb jij uren over naast je normalebaan en / of wil je full time aan de slag?

  Lees dan verder. Wat wordtjou geboden : E45 E55 euro per uur. Flexibele werkuren Werken in een multidisciplinair team Overnachting is mogelijk Watwordt er van jou verwacht : Minimaal een afgeronde opleidingVerpleegkundige Je hebt een positieve persoonlijkheid en bentiemand met ambitie Een warm hart voor de zorg.

  Je hebt ervaringals verpleegkundige en bent / was BIG geregistreerd Waar ga jewerken : Onze opdrachtgever is een grote thuiszorgorganisatie enheeft meerdere locaties in de omgeving van Limburg.

  Ze staan volopin ontwikkeling en willen dat jij ook niet stil staat. Daaromvinden zij de kwaliteit van medewerkers ontzettend belangrijk.

  Waardering en zelfontwikkeling en open communicatie staat binnendeze instelling hoog in het vaandel. Word jij hier enthousiast van?

  Reageer dan vandaag nog. Meer informatie over Florences / directsolliciteren : Florences is een werving en selectiebureau met eenspecialisatie in de Zorgsector.

  Florences richt zich opzorgprofessionals. Van verpleegkundigen, artsen en paramedici totaan assistenten, zorgmanagement en onderzoekers.

  Klik op de knop solliciteren’ om direct te solliciteren. Voor meer informatie overdeze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen metons via of via onze website.

  Ben je zelf niet geïnteresseerd maarken je wel dé persoon voor deze job? Bij een succesvolle leadontvang je een tegoedbon van E250,- #florences #zorg #zorgvacatures#corona

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier