Coördinator Rechtmatigheid
Maandag
Maastricht, nl
4 dagen geleden
source : Jobbird

Voor een gemeente in Noord-Limburg ben ik op zoek naar een Senior Rechtmatigheid voor 32 uur in de week. Als Senior ben jij het eerste aanspreekpunt binnen team Rechtmatigheid.

Het bewaken van de kwaliteit, kwantiteit (werkvoorraad, capaciteit, werkbelasting en planning) en dienstverlening is een belangrijke taak.

Tevens is het je rol om collega’s van het onderdeel te coachen op vak inhoud, houding en vaardigheden. Je adviseert de teamleider over personeel en in-

en externe ontwikkelingen. Bovendien ben je in staat om werkprocessen te verbeteren en te vernieuwen en deze integraal te borgen in de uitvoeringspraktijk.

Tot slot is het in deze rol van belang dat je een voorbeeldrol hebt qua houding en gedrag en dat je ook binnen de organisatie de verbinding zoekt met andere collega’s.

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
 • Je beschikt over vakinhoudelijke kennis en hebt een visie op rechtmatigheid (inkomensondersteuning en armoedebeleid);
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring binnen een gemeente;
 • Je hebt al succesvolle ervaring met het vakinhoudelijk coachen en begeleiden van medewerkers;
 • Je beschikt over een sterk (probleem)analyserend- en oplossend vermogen en kunt goed omgaan met druk, tegenslag en weerstand.
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier