Manager Hydrogen Power Solutions
Eekels
Kolham, Groningen, Nl
2 dagen geleden

Eekels Technology is internationaal actief in de marktsegmenten Marine & Offshore en Industrie & Infra. Eekels voert als onafhankelijk system integrator projecten en onderhouds- & servicewerkzaamheden uit in de disciplines technische automatisering, elektrotechniek en werktuigbouw.

In totaal realiseert Eekels een omzet van ruim 100 miljoen euro met ongeveer 900 medewerkers. In Nederland heeft Eekels vestigingen in Kolham (hoofdvestiging), Zaandam, Emmen, Gorinchem, Delfzijl en Joure.

Daarnaast heeft Eekels nog vestigingen in Kleve (Duitsland) en in Galaţi (Roemenië) en representative offices in China en Vietnam.

De unit Hydrogen Power Solutions richt zich op het verwerven van projecten en het ontwikkelen van systemen met waterstof als energiedrager.

Hierbij zijn de maritieme markt en de energiemarkt focus gebieden. Wij zijn ervan overtuigd dat waterstof een belangrijk deel van de groene oplossing zal zijn.

De unit werkt nauw samen met de business units Marine & Offshore, Systemen en Industrie & Infra.

Functieomschrijving

 • Je leidt de unit Hydrogen Power Solutions en rapporteert aan de algemeen directeur;
 • Je bent hét aanspreekpunt voor de markt als het gaat om Eekels waterstofoplossingen;
 • Je bent in staat klantwensen te vertalen naar een ontwerp, welke de basis vormt voor het uitvoeren en samenstellen van de technische specificatie, een begroting en een commercieel voorstel aan de klant;
 • Je onderhoudt contacten met klanten en bespreekt aanvragen met de klant om de best passende offerte te kunnen aanbieden;
 • Je realiseert samenwerkingsverbanden met aanpalende bedrijven indien dit bevorderlijk is voor het verwerven van een project.
 • In samenwerking met de afdeling Inkoop selecteer je toeleveranciers en onderaannemers en onderhoud je contacten met interne leveranciers binnen Eekels;
 • Na opdrachtverwerving verzorg je de succesvolle overdracht van het verkoopdossier aan het projectteam;
 • Afhankelijk van de situatie leid jij of een projectmanager van één van onze business units het verworven project;
 • Je ontwikkelt de strategie van Eekels t.a.v. waterstofoplossingen in samenwerking met de business units Marine & Offshore, Systemen en Industrie & Infra.
 • Profiel

 • Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur heb je een achtergrond in de Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde;
 • Relevante werkervaring op het gebied van energietransitie en specifiek waterstof is een pré;
 • Je bent een flexibele, klantgerichte medewerker met een sterk analytisch vermogen;
 • Je werkt zelfstandig en beschikt over goede (commercieel gerichte) communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Wij bieden

  Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden (met uitzicht op een aantrekkelijke winstdelingsregeling en fiscale voordelen, dit laatste ten behoeve van de aanschaf van een fitnessabonnement en / of fiets).

  Je werkt samen met enthousiaste collega’s aan verschillende unieke projecten. Wij hebben een actieve personeelsvereniging en stimuleren gezamenlijke (sport)activiteiten buiten het werk om.

  Als je bij ons komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI.

  Deze stichting heeft als doel om, in de vorm van een gift, een bijdrage te leveren aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van de TBI-ondernemingen.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier