Lead Java Developer
CODEGUILD
Utrecht, Netherlands
6 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Ben jij graag onderdeel van een nieuwe software engineering afdeling van een zeer vooraanstaand technologiebedrijf? Bouw jij graag real-time en schaalbare systemen voor klanten over de hele wereld, uit o.

a de sectoren energie, overheid, automotive en scheepvaartsector, die hier dagelijks van minuut tot minuut van afhankelijk zijn?

Werk je graag met technologieën zoals Java8, AWS-suite, Elasticsearch, Cassandra, Spring Boot, Docker, Machine Learning, Scala, Python o.

b.v. het Skilled Agile Framework? Zie jij dit als een uitdaging? Dan hebben wij de baan voor jou! Dit technologiebedrijf is al decennialang de autoriteit op het gebied van Schaalbare , high available oplossingen .

Men heeft hier op unieke wijze (big) Data, high availability, moderne technologie en domeinkennis weten te combineren met als resultaat een productsuite met zeer elegante schaalbare, real-time producten.

Dit allemaal met technologieën zoals Java8, AWS-suite, Elasticsearch, Cassandra, Spring Boot, Docker, Machine Learning, Scala, Python .

Het interessante is dat deze producten zeer nuttig zijn voor een breed scala aan verschillende klanttype zoals uit de sectoren scheepvaart, automotive, (groene) energiesector, tuinbouw, overheden en meer .

De oplossingen zijn zelf zo herkenbaar en hebben een zo hoog maatschappelijk belang dat 100-tallen miljoenen mensen over de hele wereld hier dagelijks de voordelen van ervaren en afhankelijk van zijn.

De schaalgrootte en impact zijn dan ook enorm! De organisatie gaat een belangrijke fase tegemoet. Deze internationale speler met de roots in Nederland heeft ervoor gekozen om Nederland als technologische hart van de organisatie te positioneren.

Dit betekent dat men de teams hier gaat opschalen in een volledig nieuw en zeer goed te bereikbaar kantoor in hartje Utrecht.

Je komt hier te werken in een zeer informele, ambitieuze en door technologie gedreven organisatie. Omdat hier 24 / 7 mensen aan het werk zijn heerst er hier een unieke sfeer en veel flexibiliteit in de werktijden.

Jouw rol : Lead Java Developer Utrecht In jouw rol als Lead Java Developer Utrecht word jij technisch kartrekker van een van de agile teams .

Jij bent de persoon die van begin tot eind technisch de leiding heeft over hetgeen wordt gebouwd, van architectuur, tech stack, team samenstelling, oplevering en doorontwikkeling .

Je komt hier te werken in een zeer data gedreven omgeving. Van over de hele wereld komen grote hoeveelheden data die verwerkt moeten worden en real-time worden gepresenteerd in een van de vele producten .

Dit zijn allemaal Native Cloud oplossingen. Je vindt hier dan ook veel complexe vraagstukken rondom, big data, high performance & availability en schaalbaarheid in een Cloud omgeving.

Je komt hier als Lead Java Developer Utrecht precies op het goede moment bij de organisatie. Nu aansluiten betekend grote impact hebben binnen een zeer succesvol technologiebedrijf die de software engineering afdeling volledig nieuw gestalte gaat geven .

Je gaat hierbij een actieve bijdrage hebben in het opbouwen van een team. Prototypes en POC’s bouwen om bestaande succesvolle producten opnieuw te bouwen, verder professionaliseren van de AWS-omgeving.

Dit allemaal met als doel Nog meer waarde te halen uit de data waar 100-en miljoenen mensen over de hele wereld in verschillende sectoren enorm van afhankelijk zijn.

Wat wordt er gevraagd? Minimaal 6 jaar professionele Java Software engineer Ervaring Ervaring met technisch leiderschap als lead engineer of Senior in een project Ervaring met de rol van Scrum Master is een pre Goede kennis van de Amazon webservices tools zoals S3, EC2, EBS, Lambda en Elastic Beanstalk is een pre Ervaring met een Microservices architectuur is een pre Ervaring met Docker en / of Spring Boot is een pre Ervaring met NoSQL zoals Cassandra en Elasticsearch is een pre Ervaring met continuous integration en continuous deployment is een pre Ervaring met TDD en unittesting Wat wordt er geboden?

Salaris oplopend tot € 80.000 o.b.v. van kennis en ervaring Zeer flexibele werktijden , volledig zelf in te regelen Thuiswerkmogelijkheden 30 vakantiedagen Opleidingsbudget Onkostenvergoeding € 56,- Uitstekende pensioenregeling 100% reiskosten vergoeding Hardware naar keuze zoals laptop en mobiel Vergoeding voor gebruik van je mobiele telefoon Wil jij graag werken voor een technologiebedrijf, die Real-Time en schaalbare Native Cloud oplossing ontwikkeld met een zeer groot belang en impact heeft voor 100-en miljoenen mensen als Lead Java Developer! Ben jij geïnteresseerd?

Reageer dan met jouw CV naar Voor al onze Lead Java Developer Utrecht posities bezoek je onze CodeGuild hall op

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier