Logistiek Administratief Specialist (Export/Allround)
Page Personnel
Schiphol-Rijk, NH, NL
5 dagen geleden
source : Monster

Als Logistiek Administratief Specialist (Export / Allround) zorg jij voor het aannemen en invoeren van orders en de administratieve afhandeling van zendingen.

Tevens ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en het afhandelen van vrachtdocumenten te Schiphol-Rijk. Bedrijfsomschrijving Mijn klant is al 100 jaar een grote internationale speler in de expeditie.

Zij zijn gespecialiseerd in lucht-, zee- en wegtransport. Omschrijving Verzorgen van de master airway bill Verzorgen van het manifest Opmaken van labels Dagelijks verwerken van binnengekomen orders van diverse klanten Controleren van klaargezette orders Verzorgen van loods-

en vervoersbescheiden Verzorgen van facturatie Verwerken en opvragen van de benodigde bescheiden Bereidheid om in de toekomst zich te verdiepen in import / distributie werkzaamheden Profiel van kandidaat Afgeronde opleiding op MBO 4 niveau (bij voorkeur Luchtvaart Logistiek) Minimaal 1 jaar ervaring in identieke functie of starter met stage ervaring In het bezit van geldig heftruck certificaat Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift Gedegen kennis van het MS Office pakket Enthousiast en positief ingesteld, Accuraat, Klantgericht, Flexibel.

Aanbod Een groeiend en financieel zeer stabiele logistiek dienstverlener Vestigingen over de gehele wereld Informele bedrijfscultuur met individuele verantwoordelijkheden Goede primaire-

en secundaire arbeidsvoorwaarden

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier