Directeur
Openbaar Onderwijs Groningen (PO)
Groningen, Netherlands
3 dagen geleden
source : Meesterbaan

Openbaar Onderwijs Groningen wordt gevormd door 2100 medewerkers en 16.000 leerlingen.

Kies je voor onze organisatie, dan kies je voor de leerling. Bij ons draait het om het creëren van meerwaarde voor elke leerling en uiteindelijk voor de maatschappij.

Dat maakt het werken in het onderwijs ook zo betekenisvol. Jij speelt een belangrijke rol in de mate waarin we slagen om onze missie te behalen.

Vanuit de kernwaarden verbinden, vertrouwen en vernieuwen geven wij ieder vanuit zijn eigen rol inhoud aan ons werk en een bijdrage aan het onderwijs.

Oog voor eigen ontwikkeling stimuleren wij met een uiteenlopend aanbod aan trainingen en opleidingsmogelijkheden.

Een uitdagende opdracht voor een Montessoridirecteur

Het College van Bestuur van Openbaar Onderwijs Groningen zoekt voor Montessorischool Boerhaave :

een stevige en betrokken directeur

Per 1 augustus 2020 (WTF 1,0)

Je gaat als stevige directeur voor de Montessorischool Boerhaave - de enige Montessoribasisschool in Groningen - met een deels nieuw en jong team werken aan het realiseren van innovatief Montessorionderwijs.

Belangrijk hierin is het samen verwerven van nieuwe inzichten, kennis en praktijken. Je weet goed wat er speelt in de school.

Je brengt teamontwikkeling, samenwerking, stabiliteit en professionalisering in de volle breedte weer op gang in een veilige en open sfeer.

De komende jaren vormen de vier Montessoridoelen - de streefbeelden - ,uit het schoolplan (2019 / 2023), de focus voor jouw handelen.

Samen met het team concretiseer deze doelen en zorg je voor de realisatie en uitvoering hiervan. In deze uitvoering houd je goed de verbinding met het proces, het team, de kinderen en ouders en houd je de grote lijnen vast.

Daarnaast werk je in een meerjarig veranderingsperspectief aan de uitvoering van het plan van aanpak van de school. In dit plan zijn het verbeteren van de opbrengsten en aanpassing van de zorgstructuur belangrijke punten.

Het duidelijker positioneren en verbeteren van de profilering van de Boerhaave Montessorischool behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

Je bent een teamspeler die, naast hart voor je eigen’ school, ook oog heeft voor de belangen van de andere scholen van Openbaar Onderwijs Groningen en voor de organisatie als geheel.

Je bent maatschappelijk in de wijk betrokken en draagt actief bij aan belangrijke wijk- en maatschappelijke ontwikkelingen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier