Campagneplan opstellen
UniPartners
Tilburg
4 dagen geleden

Bedrijfsinformatie

Gemeente Oosterhout is een middelgrote gemeente in West-Brabant op de grens met Midden-Brabant. De gemeente bestaat uit de stad Oosterhout en drie kerkdorpen : Den Hout, Oosteind en Dorst.

De gemeente is zelf bezig met een project omtrent klimaatadaptatie en het programmaplan hiervoor is gereed. Een onderdeel van dit plan is de participatie aan het NK-Tegelwippen waarbij het doel is dat zoveel mogelijk inwoners de tegels in hun tuinen vervangen door groen.

Om inwoners te stimuleren zelf actie te ondernemen moet er een campagneplan opgesteld worden met concrete actiepunten. De bedoeling is dat dit op een creatieve, originele en ludieke manier gedaan wordt, om zoveel mogelijk inwoners te bereiken en te stimuleren.

Projectomschrijving

Gemeente Oosterhout is deelnemer van een grootschalig duurzaamheidsinitiatief onder Nederlandse gemeenten. Tijdens dit project zul jij als studentenconsultant een campagneplan opstellen met leuke en creatieve acties om bewoners te stimuleren te participeren aan dit initiatief, waarbij inwoners tegels in hun tuin vervangen door groen.

Je begint met de oriƫntatiefase waar je je inleest over wat het NK-tegelwippen inhoudt en overige relevante stukken doorneemt.

Hierna zal je het campagneplan opstellen met concrete actiepunten. Het plan zal je niet zelf gaan uitvoeren. Uiteindelijk zul je dit campagneplan opleveren en presenteren aan de belanghebbenden binnen gemeente Oosterhout.

Eisen van student

 • 10-12 uur per week beschikbaar;
 • Affiniteit met klimaat en duurzaamheid;
 • Gevoel voor taal;
 • Creatief, out-of-the box denkend.
 • Wat biedt UniPartners jou?

 • Goede financiĆ«le vergoeding;
 • Uniek kijkje in de duurzaamheidsinitiatieven op gemeentelijk niveau;
 • Boost voor je CV!
 • Vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met onze HR Manager Susan! Stuur een mailtje naar susan.groenewegen unipartners.

  nl of een appje naar 06 29897470.

  Deadline : zondag 14 maart, 23 : 59

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier