Projectleider Behandeling
Sherpa
Baarn, NL
18 uur geleden

Wat ga jij doen?

Amerpoort en Sherpa bieden samen ondersteuning aan in totaal 4000 cliënten met een verstandelijke beperking in de regio’s Utrecht en Gooi- en Vechtstreek.

Aan een deel van deze cliënten bieden we ook diagnostiek, behandeling en (para)medische zorg. We bruisen van de plannen om behandeling aan cliënten nóg beter te maken en te organiseren.

Samenwerking met collega’s binnen en buiten Amerpoort / Sherpa is daarin elke dag weer cruciaal. Net als focus en prioriteiten stellen.

Door de coronacrisis staat ons werk extra onder druk en daarom zoeken we voor vijf projecten een energiek en resultaatgerichte projectleider.

Gemene deler van deze projecten is dat de focus ligt op het komen tot heldere en slimme werkprocessen en taken en verantwoordelijkheden op gebied van de inzet van behandelaren, financiën (administratie en declaratie) en de organisatie daarvan.

Vanuit jouw rol als projectleider heb jij de verantwoordelijkheid voor realisatie van de beoogde doelen op deze projecten.

Wat wij van jou verwachten

Je bent een energiek en oplossingsgericht projectleider die op het snijvlak van systemen, mensen en processen tot toepasbare resultaten komt.

 • een afgeronde opleiding vanaf hbo in een relevant werkveld;
 • minimaal vijf jaar ervaring in projectmanagement in de zorg;
 • ervaring binnen de Gehandicaptenzorg.
 • Qua persoonlijkheid gedij jij goed in een organisatie in ontwikkeling en hebt de juiste instelling en aanpak om projecten naar de beoogde resultaten te leiden.

  Daarin ben je organisatiesensitief en resultaatgericht en zijn zelfstandigheid, gestructureerdheid en dienstverlening van essentieel belang voor deze functie.

  Binnen de projecten creëer je overzicht en focus en maak je resultaten zichtbaar. Je analytisch denkvermogen, overtuigingskracht en goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden helpen jou hierin.

  Wat wij jou bieden Werken bij twee prachtige, ontwikkelingsgerichte organisaties met werkplekken in een bosrijke omgeving, maar waar uiteraard in de huidige omstandigheden ook veel vanuit huis wordt gewerkt.

 • Een uitdagende rol met gemotiveerde collega’s om mee te sparren en tot resultaten te komen.
 • Een dienstverband van 32 uur per week voor de duur van zes maanden.
 • Een salaris van min. € 3.289,- en max. € 4.799,- (functiegroep 60) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier