Productiemedewerker , Pon Logistics
Randstad
Barneveld, NL
1 minuut geleden

Altijd al bij een van de meest bekende auto-importeurs van Nederland willen werken? Dan is dit jou kans! Wij zijn op zoek naar mensen die fulltime aan de slag willen als productiemedewerker.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij een internationaal bedrijf;
 • Werk in een team met jonge en gezellige collega’s;
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer (max 30 kilometer);
 • Een prima bruto salaris van € 10,04 bruto per uur;
 • Wat ga je doen?

  Bij Pon komen er dagelijks honderden nieuwe fietsen het magazijn binnen. Deze moeten uiteindelijk verder gedistribueerd worden naar winkels in Nederland.

  Jij zal deze fietsen uiteindelijk de vrachtwagens in laden. Als laden en losser ben jij daar verantwoordelijk voor. Als de fietsen zijn uitgeladen zullen ze ook in elkaar gezet moeten worden.

  Je kan dit vergelijken met een bouwpakket.

  Wat doe je dan precies?

  Je zorgt dat alle fietsen zorgvuldig en schadeloos klaar voor vertrek zijn. Je laad ze met beleid in de vrachtwagens. Het in elkaar zetten van de fietsen gebeurt ook het liefst schadeloos.

  Zou hou je jou collega’s, Pon en de klant blij. Hiervoor hoef je geen raketgeleerde te zijn. Zet je weleens een kast in elkaar?

  Speelde je vroeger met Lego? Dan ben je geschikt voor deze functie.

  Het is een fulltimebaan van maandag t / m vrijdag. De werktijden zijn van 07 : 00 15.30 uur. Passen de tijden niet bij je wensen?

  We kijken graag wat er mogelijk is.

  Wie ben jij?

 • Je bent zorgvuldig en in staat om de fietsen schadeloos de vrachtwagen in te laden en te assembleren;
 • Je bent fysiek in goede staat;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Werken bij Pon

  Pon is een internationale handels-en serviceorganisatie. Pon is wereldwijd actief met bijna 13.000 medewerkers verspreid over 450 vestigingen in 32 landen.

  Ze zijn actief op verschillende werkgebieden zoals fietsen, bedrijfswagens, personenauto’s, scheepvaart, grondverzet en intern transport.

  Jij zal werkzaam zijn voor de afdeling fietsen. Pon is bijvoorbeeld landelijke importeer van A-merken als Gazelle, Union, Focus en Santa Cruz.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier