Onderhoudsschilder - Heerlen
PayforFlex
Heerlen, NL
5 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor een klant in Regio Valkenburg is PayforFlex op zoek naar een ervaren allround Onderhoudsschilder .

Je gaat je bezighouden met Particulier schilder in regio Parkstad tot Maastricht. Je werkzaamheden : diverse kleine herstelwerkzaamheden, lakken van raamkozijnen, deuren en deurkozijnen, toilet- en badkamerplafonds etc.

Functie-eisen :

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring
 • Je beschikt over de gewenste product en materiaalkennis
 • Je kunt zowel zelfstandig als in groepsverband werken.
 • Je bent vakman.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Bedrijfsomschrijving :

  PayforFlex houdt zich bezig met arbeidsbemiddeling en advies. Vanuit de regio Parkstad staan wij dagelijks klaar voor onze werknemers en opdrachtgevers.

  Met een jarenlange ervaring is PayforFlex een zeer betrouwbare partner bij het invullen van uw personele vraagstukken. Gekenmerkt door het enthousiasme, de gedrevenheid en de goede nazorg, zal het u bij PayforFlex aan niets ontbreken.

  Het ontstaan van de naam PayforFlex; betaalbare oplossing voor inzet van ''flexibele arbeidskrachten''. Daarnaast zijn wij zeer flexibel in onze service en staan wij voor u klaar als u ons nodig heeft.

  In de huidige arbeidsmarkt is het lastig om de juiste werknemer te vinden die bij uw bedrijf past, dit geldt natuurlijk ook voor de werknemer.

  PayforFlex gaat voor u op zoek naar de juiste match als het gaat om personeel of werkplek. PayforFlex onderscheidt zich door de persoonlijke benadering in een digitaliserende markt, de uitstekende service en goede nazorg.

  Onze dienstverlening stopt niet achter de punt.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier