Service Monteur
XDES Projects
Amsterdam , NL
6 dagen geleden

Functie

Je gaat in teamverband of zelfstandig werken aan onderhouds- of renovatieprojecten in de regio. Jouw werkgebied is regio Amsterdam en je werkt ook in consignatiediensten.

De opdrachten ontvang je vaak inclusief schema s en overige technische informatie, maar regelmatig komt het voor dat je moet werken aan de hand van beperkte technische informatie.

Je spoort storingsbronnen op en verhelpt storingen van uiteenlopende aard. Ook maak je meetrapporten en vult daarvoor de nodige technische gegevens in.

Je installeert (rand-) apparatuur en stelt apparatuur / installaties in bedrijf. Eventueel pas je ter plekke programmatuur aan.

Hiernaast geef je gebruiksinstructies en adviseert inzake technische wijzigingen.

Kortom, een leuke en veelzijdige functie, perfect voor een Service Monteur die zijn / haar vak verstaat, graag door wil groeien en die het interessant vindt om aan veelzijdige en uitdagende projecten te werken.

Functie eisen

 • Je hebt een diploma richting Elektrotechniek op MBO niveau 3 of hoger
 • Je beschikt over ervaring in het verrichten van service- en onderhoudswerkzaamheden binnen infraprojecten zoals tunnels, bruggen en sluizen
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 50 km van Amsterdam (je moet snel op locatie kunnen zijn)
 • Je beschikt over kennis van NEN Normen 3140, 1010, 3840
 • Je bent in het bezig van een geldig rijbewijs B en VCA diploma.
 • Je bent zelfstandig, flexibel en accuraat
 • Je bent inventief in het zoeken en vinden van technische oplossingen
 • Aanbod

  Een aantrekkelijk salaris, uitstekende arbeidsvoorwaarden en volop doorgroeimogelijkheden.

  Sollicitatie Procedure

  Contactpersoon voor deze functie is Joost Storms, bereikbaar op telefoonnummer 023 55 78 529 of via e-mail : joost xdes.nl Kenmerk : 8936.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier